reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

hej dodi, nadrabiaj, nadrabiaj:-)
maqnio ale spójrz na to tak - my będziemy musiały wydawać kasę na kolejne ciążowe ubrania, letnie sukienki itp., które za trzy miesiące wylądują gdzieś w schowkach, a ty sobie zaoszczędzisz na inne bardziej przydatne rzeczy;-) a tymczasem kup sobie kilka fajnych piżamek i koszulek - te akurat przydadzą się też po porodzie do karmienia

reklama
Nadrobić wszystko to tutaj niemożliwe hehe..
Widzę, że u anulki sie coś dzieje, biedulka, na pewno będzie dobrze!
Muszę sie ruszyć w końcu z łożka, sprzątnąć korytarz, a potem na urodzinki jadę..wiec znowu dzień zajęty:)

Witajcie, ja dziś mialam awarię. Polożylam się kolo 22 uszy katar zatkane itp. Juz katar przechodzi ..... pobudka 2,30 straszny ból ucha lewego. Do 4 .00 grzanie soli i grzanie ucha...nie pomaga <a mam wysoki próg bólu> wiec 4.05 do szpitala oddzial laryngoligi..... diagnoza zpalenie ucha środkowego ........ ech i Duomox..... pojechalismy do apteki ale balam sie kupowac i brać, Mąz dzwonil do kolegi lekarza mówi ze można ja rano do swego gina tez mowi ze ok.... i juz wzielam jedną tabl... ale mam jakieś wyrzuty........ co do bąbelka.... czytam na necie ze laski tez braly w ciązy ten antybiotyk ale zawsze to ingerencja....echh... teraz leże i się wygrzewam..... katar pomalu się bedzie kończyl bo gęsty juz od 3 dni byl. tylko to ucho. A ja się domyslam jak se je zalatwilam... Chcialam 3 dni temu se ulżyc i se zatkalam nos i przedmuchalam.......i se zatkalam wtedy mocno i przez to pewnie sie zrobil stan zapalny....... a najgorsze teraz w tym wszytskim ze mąż na szkoleniu mama dzwoni ze mój upragniony arbuz jest w sklepie....... a ja uwięziona.......... mam Dość!!!!

Dodi, Małż wyjechał to chociaż będziesz do nas częściej wpadać :-)
Maqnio, Pippi cześć :-)

My zaraz wybieramy się na basen bo co tu innego w taka pogodę robić :-)

Zuzu, bidulko, współczuje :-( skoro lekarze mówią, że ten antybiotyk jest bezpieczny to nie musisz mieć wyrzutów sumienia. Na pewno będzie dobrze. Tulę i pozdrawiam cieplutko.

Ostatnia edycja:
dodi oj chyba nie nadrobisz:) bo wiesz tu same drukarki pisza i to w takim tepie ze ciezko nadazyc:)
pipi własnie nawet sobie na necie szukam jakis pizamek i koszulek dla ciezarnych i do karmienia, i niezle to wymysliłas z ta oszczednościa kaski:)
danuska witaj kochana:) tylko nam sie nie utop jak bedziesz sie pluskac:)
zuzu biedaczku, duzo zdrowka zycze. co do lekarstw to lepiej je wziac anizeli pozwolic zeby infekcja sie jeszcze bardziej rozprzestrzeniła, a poza tym dzidzia na tym etapie ma juz dosc dobrze rozwiniety układ immunologiczny i na pewno nic jej nie bedzie po tym lekarstwie a tobie przynajmniej pomoze:) kuruj sie czym predzej:)

Hej Brzucholki :* co tam słychac u Was?:) Mój SYneczek wczoraj dał tatusiowi kopniaczki :) a cieszył się przy tym :D ile radości może sprawić taka mała istotka :):**

Dzień dobry:)

U mnie pogoda też fatalna, no ale co zrobić;)
Dawidek dokazuje, ale jakoś od wczoraj rzadziej, niż zwykle, pewnie śpi, a jak śpi to rośnie;)

reklama
Witajcie mamuski kochane w sobote , ja juz mam posprzatane od rana sie wziełam i gotowe jakas energia mnie rozpiera

Corin a ty kochana lez i odpoczywaj niech brzusio nie boli , za duzo miałas ostatnio na głowie
wydrusia wiesz co tam u anulki sie dzieje cały czas mysle o niej

psotka nic sie nie denerwuj maluszki czasem spia i wtedy nie dokazuja w brzuszkach Moja Klaudusia tez mało wczoraj była aktywna ,dzisiaj troche dała znac o sobie
zuzu zycze duzo zdrówka mnie tez katarzysko dooadło i nos zatkany jak diabli denerwuje mnie to
dodi no to troszke bedziesz miała do nadrobienia te nasze kobitki tak duzo pisza
witam reszte mamusiek których nie wymieniłam

Do góry