reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

hej dziewczyny, troszke sie opuscilam w forum, nie wiem co sie dzieje :-( widze ze cos z Anulka sie dzieje, nie wiem dokladnie co ale trzymam kciukasy zeby bylo wszystko ok.
jesli macie jakies wiesci w skrocie co sie dzieje to bylabym wdzieczna :-)

Ja calymi dniami padam z nog, caly czas chodzimy. Wczoraj plaza dzisiaj ogrody botaniczne. Superancko jest, jutro jedziemy chyba do najstarszego baru za Dublinem polozonego w gorach. Pogoda nam sprzyja jak nigdy, az dziwne ze od 3 dni w ogole nie pada i jest fajnie cieplo. Zmeczona jestem bardzo, teraz uciekam, obejrzymy (a przynajmniej sprobujemy) film a pozniej spanko odpoczynek przed kolejna wycieczka. BUziolki i przytulaski dla wszystkich brzuchalkow :*

Ostatnia edycja:
reklama
Dzisiaj sobota, a ja już wyspana. Co się ze mną dzieje? :szok: Mieliśmy z M. plan spania do 12, jest 8 i Michał już dla mnie śniadanie robi.

Emka, ale masz intensywny wypoczynek :D Tylko się nie przeforsuj.
Wydrusia, dzięki za info o Anuli. Jak byś jeszcze coś wiedziała dawaj nam znać koniecznie.

A wczoraj wieczorem u mnie padał śnieg i dzisiaj jeszcze za onem jest biało... blee chcę moją wiosnę.:tak:

Cześć Dziewczyny!

u mnie śnieg leży, ale słonko już wychodzi.

Corin, leż dziś plackiem i daj się dzieciakom obsługiwać - tylko niech Sebek nadakl na odległość Cię obsługuje - za dużo ostatnio się nadenerwowałaś tymi choróbskami :*

hello porannie :-)
ja dopiero wstałam i patrzę przez okno....u mnie też śnieg...:szok: dobrze że słońce świeci, to nie jest tak ponuro
a miałam dziś w planie zakup wiosennych butów:baffled: ale i tak je kupię, w końcy chyba kiedyś ta wiosna przyjdzie, nie?
lecę na śniadanko, bo tak naprawdę to obudził mnie GŁÓD ;-)

czesc mamuski!!!

ale mnie wczoraj zmogło - spałam 14 godzin:szok:, a dzis u nas tez bialo za oknem:/
em_ka ale ci zazdroszcze, tylko dbaj o siebie:)
corin lez Kochana plackiem, kurcze bo ja juz mam jakies schizy, jak któras cos boli to przezywam jakby mnie bolało, takze dbaj o siebie, lez i pachnij:)
wydrusiu ściskam Was mocno na dzien dobry, usciskaj anulke:*
cała reszte brzuszkow cmokam na dobry dzien:)
ja mam dzis wizyte rodziców, w domu mały burdelik, ale co tam, wazne ze przyjada i bede miec towarzystwo, bo od tego samotnego lezenia z lekka fiksuje:-)

maqnio co tam burdelik, ważne że będziesz miała rodzinkę u siebie, do ciebie przyjeżdzają a nie po kątach się rozglądać :-)
a ja dzisiaj mam w planach oprócz zakupu butów zrobić porządek z ubraniami - tzn. wyznaczyć półkę na ubrania na "po", w które teraz już się nie mieszczę czyli wszystkie spodnie i spódnice, bo zawsze wszystko miałam wąskie w pasie, więc odpada ;-) na szczęście od pasa w górę jeszcze jest ok :happy2:

pipi racja racja:) co do ciuchow to u mnie z góra jeszcze nie jest tak zle,ale jesli chodzi o spodnie to zostały mi tylko ciazowe jeansy i jakies lniane na lato. taaa...pisze tak jakbym co dzien wychodzila sobie na dwórek..tak na powaznie to jedyne co mi zostalo to pizamy..w te jeszcze wchodze i od 3 tygodni w nic innego sie nie ubieram..eh

reklama
hej robaczki moje:) ja znowu słomiana wdowa zostałam heh... no ale z wami te 4 tygodnie zleca jak z bicza strzelił:):)

Idę sie rozejrzeć co sie działo u was:)
oo suwaczek mi sie zmienił..hmmm jeszcze mi nic nie leci z piersi..może to i dobrze heh

Do góry