reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

hej dziewczyny, troszke sie opuscilam w forum, nie wiem co sie dzieje :-( widze ze cos z Anulka sie dzieje, nie wiem dokladnie co ale trzymam kciukasy zeby bylo wszystko ok.
jesli macie jakies wiesci w skrocie co sie dzieje to bylabym wdzieczna :-)

Ja calymi dniami padam z nog, caly czas chodzimy. Wczoraj plaza dzisiaj ogrody botaniczne. Superancko jest, jutro jedziemy chyba do najstarszego baru za Dublinem polozonego w gorach. Pogoda nam sprzyja jak nigdy, az dziwne ze od 3 dni w ogole nie pada i jest fajnie cieplo. Zmeczona jestem bardzo, teraz uciekam, obejrzymy (a przynajmniej sprobujemy) film a pozniej spanko odpoczynek przed kolejna wycieczka. BUziolki i przytulaski dla wszystkich brzuchalkow :*

Ostatnia edycja:
reklama
Dzisiaj sobota, a ja już wyspana. Co się ze mną dzieje? :szok: Mieliśmy z M. plan spania do 12, jest 8 i Michał już dla mnie śniadanie robi.

Emka, ale masz intensywny wypoczynek :D Tylko się nie przeforsuj.
Wydrusia, dzięki za info o Anuli. Jak byś jeszcze coś wiedziała dawaj nam znać koniecznie.

A wczoraj wieczorem u mnie padał śnieg i dzisiaj jeszcze za onem jest biało... blee chcę moją wiosnę.:tak:

Cześć Dziewczyny!

u mnie śnieg leży, ale słonko już wychodzi.

Corin, leż dziś plackiem i daj się dzieciakom obsługiwać - tylko niech Sebek nadakl na odległość Cię obsługuje - za dużo ostatnio się nadenerwowałaś tymi choróbskami :*

hello porannie :-)
ja dopiero wstałam i patrzę przez okno....u mnie też śnieg...:szok: dobrze że słońce świeci, to nie jest tak ponuro
a miałam dziś w planie zakup wiosennych butów:baffled: ale i tak je kupię, w końcy chyba kiedyś ta wiosna przyjdzie, nie?
lecę na śniadanko, bo tak naprawdę to obudził mnie GŁÓD ;-)

czesc mamuski!!!

ale mnie wczoraj zmogło - spałam 14 godzin:szok:, a dzis u nas tez bialo za oknem:/
em_ka ale ci zazdroszcze, tylko dbaj o siebie:)
corin lez Kochana plackiem, kurcze bo ja juz mam jakies schizy, jak któras cos boli to przezywam jakby mnie bolało, takze dbaj o siebie, lez i pachnij:)
wydrusiu ściskam Was mocno na dzien dobry, usciskaj anulke:*
cała reszte brzuszkow cmokam na dobry dzien:)
ja mam dzis wizyte rodziców, w domu mały burdelik, ale co tam, wazne ze przyjada i bede miec towarzystwo, bo od tego samotnego lezenia z lekka fiksuje:-)

maqnio co tam burdelik, ważne że będziesz miała rodzinkę u siebie, do ciebie przyjeżdzają a nie po kątach się rozglądać :-)
a ja dzisiaj mam w planach oprócz zakupu butów zrobić porządek z ubraniami - tzn. wyznaczyć półkę na ubrania na "po", w które teraz już się nie mieszczę czyli wszystkie spodnie i spódnice, bo zawsze wszystko miałam wąskie w pasie, więc odpada ;-) na szczęście od pasa w górę jeszcze jest ok :happy2:

pipi racja racja:) co do ciuchow to u mnie z góra jeszcze nie jest tak zle,ale jesli chodzi o spodnie to zostały mi tylko ciazowe jeansy i jakies lniane na lato. taaa...pisze tak jakbym co dzien wychodzila sobie na dwórek..tak na powaznie to jedyne co mi zostalo to pizamy..w te jeszcze wchodze i od 3 tygodni w nic innego sie nie ubieram..eh

reklama
hej robaczki moje:) ja znowu słomiana wdowa zostałam heh... no ale z wami te 4 tygodnie zleca jak z bicza strzelił:):)

Idę sie rozejrzeć co sie działo u was:)
oo suwaczek mi sie zmienił..hmmm jeszcze mi nic nie leci z piersi..może to i dobrze heh

Do góry