reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Nil ja na razie +5, ale boję się co to będzie jak będę siedzieć w domu...:baffled: teraz jestem cały czas w akcji a jak będę na zwolnieniu to już ja siebie znam - przez pierwsze tygodnie to pewnie nie będzie mi się chciało się palcem ruszyć i będę się obżerać....
wpadam w skrajności - albo latam na wysokich obrotach albo potrafię cały dzień w piżamie spędzić ;-)

reklama
witam wieczorem!

Ja też mam nadzieję, że u Anulki wszystko w porządku - a co do Jej faceta, to mam nadzieję, że się opanuje, choć znamy całą sytuację wyłacznie z relacji jednej ze stron, więc to troszkę mało obiektywne i na tej podtawie zbyt pochopnie można kogoś niesłusznie źle ocenić....

Marzena, ja w wieku Twojej córki już od roku studiowałam sama za granicą i miałam stypendium, z którego w całości musiałam się utrzymać.... więc po prostu niech Twoja córka weźmie swoje życie we własne ręce, bo dorosła już jest - jak się chce przeziębić, to Jej sprawa, tylko niech sobie sama leki i lekarzy opłaca i niech się wtedy trzyma z daleka od Ciebie, bo Tobie przeziębiać się nie wolno!

No a ja wcale swojego ciala poznac nie moge. Wazylam 56 kg przy 167 cm wzrostu, podczas 3 mies staran przytylam 4 kg teraz jeszcze 8 czyli w sumie 12. Mam nadzieje ze po ciazy wroce do swojej wagi
Sprzatalam pol dnia, nawet mądrze troche przemeblowalam tzn fotele przestawilam i stolik zeby wiecej miejsca w salonie zrobic a siostra dzwonila ze jutro przyjedzie ehhh

Ostatnia edycja:
Nil nie może być inaczej! ja też w to wierzę, że może nie od razu, ale wskoczę w moje ukochane dżinsy :-D
balkan całkowicie się z tobą zgadzam, mimo, że jesteśmy tutaj lipcową rodzinką, nie znamy jednak swojej sytuacji nawzajem na tyle dobrze, żeby móc wydawać pewne sądy....bo można kogoś skrzywdzić, więc ja wierzę, że Anulka i jej chłopak szybko się dogadają

Hej Kochane nie było mnie dziś bo byłam na wyjezdzie... Nio u Anulki nie za wesoło... dostaje tableteczki i kroplówki:( ale na długo nie działają bo skurcze powracają :( ale wierze że się uda i wróci do nas w komplecie i szybciutko :)

chyba chodz o jednostajny miarowy dźwięk - działa uspokajająco

Wydrussiu dzięki za wieści - oby zadziałało, przekaż Anulce, że kciuki mocno zaciśnięte

no i przegrywamy z Litwą:szok: lubię piłkę nożną, ale naszej gry nie trawię, tego się nie da oglądać... tylko wstyd:-(

na mnie też podobno odkurzacz działał,a już w skrajnych przypadkach wożenie Maluchem wokół osiedla.... :)

Pippi, ja wogóle nie trawię piłki nożnej, na szczęście mój mąż też niekoniecznie, a już oglądanie meczy naszej (niestety) reprezentacji to czysty masochizm.... :)

reklama
Do góry