reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
uff.... porządki z ciuchami zakończone, a ile mam teraz miejsca w szafie.... ciekawe, że taka sama ilość ubrań ładnie złożonych zajmują dużo mniej miejsca niż takich wrzucone byle jak;-)

idę chyba teraz na mały spacerek, co prawda pogoda nie zachęca, ale trochę się ruszę

zuzu ja też się zgadzam, że jak lekarz zapisał, to musi być bezpieczny lek, a gorzej będzie jak się nie wykurujesz szybko. Maluszkowi nic nie będzie, to już duży chłopak:tak:

Witam się z wami dziewczynki:-)

Bardzo rzadko bywam na forum, ale czasem Was podczytuję :-D

zuzu, nie martw się :-) ja w 18 tyg. brałam antybiotyk - Ospamox, później w 21 tyg. kolejny antybiotyk - kolejny raz dopadło mnie choróbsko :szok: Jesteśmy w drugim trymestrze i antybiotyki z grupy penicylin (a Ty taki bierzesz) nie zaszkodzą dzidzi. Wręcz przeciwnie!!!! Kuruj się kochana i głowa do góry!

Dzień doberek kochane mamuśki i brzdące :*:*:* ja dopiero co usiadłam sprzątałam,byłam z Tomkiem na zakupkach teraz on robi obiadek a ja mam chwilkę dla Was :-D
Mnie mała obudziła po 6tej wierciła się strasznie :-D ale poszła chyba wyżej jakoś,bo ją czuję nad pępkiem :szok: kurcze ale dobrze,bo mnie krocze mniej teraz boli :-D a u nad pogoda nawet nawet nic nie pada troszkę zachmurzone,pranie mam na balkonie także źle nie jest i bez śniegu więc zapraszam na śląsk wszystkie !!!!! :-D
zuzu kuruj się słonko i życzę szybkiego powrotu do formy :*:*
emcia wypoczywaj,spaceruj jak się dobrze czujesz :*:*
wydrusia pozdrów Anulkę i informuj na bieżąco co i jak :*:*
dodi no i super,że znów powróciłaś do Nas :*:*
sis Dawidek pewnie się przekręcił i słabiej go czujesz pamiętasz jak ja miałam więc tylko spokojnie i nie stresuj się słońce :*:*
i nie wiem co jeszcze chciałam napisać :D Buziammmm wszystkie laseczki :*:*:*:* :-D

Właśnie wróciłam ze spacerku, pogoda taka sobie, ale u mnie śniegu nie ma, więc było całkiem całkiem. Zrobiliśmy zdjęcia i stwierdziłam, że pochwalę się Wam obecnym domkiem Dawidka;)

Marzenko, Sis:*, pewnie macie rację, jakoś się obrócił i mniej go czuję, ale się rusza, więc się nie denerwuję;)

Maqnio, :* a dziękuję, dzisiaj dobrze, mam fazę na lepsze dni;) A jak Twój humorek Słonko?

Hej dziewczeta!ja tak narzekalam ze niemam nic z ubranek ,a niedawno byla kolezanka i prszywiozla cale 8 toreb roznosci z ciuszkow dla malenstwa ,wiekszosc sa uniwersalne i dla chlopca i dla dziewczynki ale jest troszke i rozowych rzeczy ale mysle ze sie nie zmarnuje bo to i tak chyba u nas dziewczynka bendzie,koffana jest ta moja kolezanka,a tak wogole to buziam was wszystkie i wasze maluszki a szczegolnie Anulke

reklama
Do góry