reklama
Corin
Mama Trójki :)
mailuj, jaki słodziak :-) No i masz faktycznie niezbity dowód na to że Krzys jest Krzysiem :-) Wszystko pięknie widac :-)
Anulka, nie denerwuj się na zapas. Poleżysz w szpitalu kilka dni i wszystko napewno sie unormuje. Tobie przyda się odpoczynek, a twój facet przejrzy na oczy, dla niego to też będzie zimny prysznic.
A mnie dziś coś brzuch twardnieje. Siedzę caly czas i czuję się jakoś dziwnie. Nie boli mnie, ale czuję ze nie jest tak jak byc powinno. Chyba zaraz nospę uruchomię.
Anulka, nie denerwuj się na zapas. Poleżysz w szpitalu kilka dni i wszystko napewno sie unormuje. Tobie przyda się odpoczynek, a twój facet przejrzy na oczy, dla niego to też będzie zimny prysznic.
A mnie dziś coś brzuch twardnieje. Siedzę caly czas i czuję się jakoś dziwnie. Nie boli mnie, ale czuję ze nie jest tak jak byc powinno. Chyba zaraz nospę uruchomię.
balkan
Fanka BB :)
Anula, dobrze, że jedziesz do szpitala, bo tam Ci pomogą i wszystko wróci do normy - krzymam kciuki!
Anula1989
dzieki dziewczyny;-)zawiodlam sie na mamie dzwonie ze ide do szpitala i ze trezba mi ubezpieczenie przywiesc a ona ze nie ma czasu moze po nd a to tylko 30 km w koncu siostra przywiezie, za to lekarz powiedzial ze maly jest bardzo ruchliwy jedyne pocieszenie:-)
Ostatnia edycja:
balkan
Anula, ważne, że siostra przywiezie, zresztą w PL, ubezpieczoenj, czy nie - kobiecie w ciąży opieka lekarska się po prostu należy. Teraz skup się na sobie i maleństwie, bo nerwy Ci absolutnie nie pomogą....
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Hej Kochane ja właśnie wstałam i zjadłam śniadanko bo małż dziś wolne i zrobił mi śniadanko
Anulka napisała mi że jedzie do szpitala ale nie wiem jeszcze nic dokladnie
Jejku dziewczyny co się dzieje z tymi naszymi ciążami ?( każda bidulka przechodzi stresa i to mega
Anulka napisała mi że jedzie do szpitala ale nie wiem jeszcze nic dokladnie
Jejku dziewczyny co się dzieje z tymi naszymi ciążami ?( każda bidulka przechodzi stresa i to mega
Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry kochane :*:*:* a ja coś śpię ostatnio i śpię mała mi daje w nocy pospać to chyba mój organizm to wykorzystuje
mailuj woww ale chłopaczek śliczny faktycznie "sprzęciora ma konkretnego" hihihi
Corin mam nadzieję,że na dniach przejdzie Sebkowi i odpoczniesz troszkę a moja zauważyłam,że strasznie już się wypina i mam z jednej strony płaski i miekki brzuch a z drugiej twardy i kulke taką może i Twoja niunia się wypina sis no to faktycznie niezła pobudka :/ Dawidek :*:*:*:* Sis :*:*:*:*:* Anulka Ty śmigaj biegusiem do tego szpitala i daj jakoś numer którejś z nas żebyśmy wiedziały co się dzieję z Tobą buziam mocno :*:*:*
mailuj woww ale chłopaczek śliczny faktycznie "sprzęciora ma konkretnego" hihihi
Corin mam nadzieję,że na dniach przejdzie Sebkowi i odpoczniesz troszkę a moja zauważyłam,że strasznie już się wypina i mam z jednej strony płaski i miekki brzuch a z drugiej twardy i kulke taką może i Twoja niunia się wypina sis no to faktycznie niezła pobudka :/ Dawidek :*:*:*:* Sis :*:*:*:*:* Anulka Ty śmigaj biegusiem do tego szpitala i daj jakoś numer którejś z nas żebyśmy wiedziały co się dzieję z Tobą buziam mocno :*:*:*