reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Uciekam Słonka, zmusiłam brata, żeby pojechał ze mną na zakupy jako tragarz;) Będę gotować żurek, zakwas już się zrobił, więc muszę dokupić potrzebne produkty:) No i zrobię babeczki czekoladowe z toffi:)

reklama
balkan no to jak to mówiła moja mama jak rwałam w kroku spodnie (bo ja straszna chłopaczara byłam) "wywietrznik sobie zrobiłaś darmowy" :-D to ode mnie masz jejczka

143kdi8.jpg

sis ja mam ich jeszcze sporo mogę wysłać Wam jak chcecie :-D żaden problem :tak: udanych zakupów
Ta już odkupisz wyślę Ci i już :wściekła/y: tylko powiesz jakie kolorki chcesz ;-)

Ostatnia edycja:
Orchidea, boskie te jajeczka robisz! ja dziś sie zastanawiam, co na obiad zrobić, bo wymyśliłam, że nie będę banalnych obiadów robić typu kotlety, tylko coś takiego bardziej skomplikowanego..... no i szukam inspiracji....

Psocia, udanych zakupów - ja nigdy w życiu żurku nie robiłam, a mąż uwielbia....

No dobra, pojadę jednak za godzinę, bo brat dzwoni, że się jeszcze nie ogarnął;)

Sis, odkupię od Ciebie jajka i mnie nie denerwuj!;)))

Balkan, mogę wrzucić przepis, jeśli chcesz:) Albo, jak będę w Wawie u teściowej, to Ci ugotuję;)))

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja i tak siedzę w domu więc naprawdę mogę Wam wysłać bo nie mam co robić :tak:a tak mam zajęcie chociaż pożyteczne :-D
A Ty przestań z tym odkupowaniem sis :-D już handel zamknęłam teraz wysyłam tylko za darmochę hihi :-D

reklama
Do góry