reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

wyrdusia aha no to razem mamy takie lekkie zmarwienie. Ja jak oststanio bylam pytalam sie gina itp. mówil ze u mnie moze być tak bo ja jestem drobna ze okres byl nie regularnie wiec moglo dosc poźniej do zaplodnienia. Juz sie nie moge doczekać tego 18 zobaczyc czy wszytsko ok. A to chyba bedzie ostatnie usg bo moj gin tak robi między 28 a 32
zobaczymy. Oki zbieram się do pracki a tak mi sie nie chce dzis nic... mam starsznego lenia ale musze dzieci na zawody przyszykować kl 4 wiec dopiero zaczynają ale potrafia już ladnie odbijac w siatkę... Moje dzieciaczki! oki bede po 15 cmoki u mni eteraz slonko za oknem a ja tak sie lipnie czuje ze szok... kupie w aptece cos na inhalacje i jak wroce bede robiić cmoki

reklama
No jestem .
Psotka pamiętałam,żemialamCi coś powiedzieć, ale przeczytałam kilka stron i zapomniałam co ;-) Dziki dziewczynki za kciuki. Mimo, że nie miałam dziś usg to lekarz jak posłuchał mnie 2 minuty wiedział, ze bez tego nie da rady. Dziś moje hormony szaleja na maksa. nie jestem ani opanowana, ani spokojna po prostu mi ciązowo odbija ;-) Nie czuję dzidzi bo mam warstwę tłuszczu,łozysko na przodzie, a Krzyś,ułozony pośladkowo, jest na samym dole i kopie mnie w szyjkę i pęcherz. Lekarz chyba był dzisiaj zdziwinony moją psychiką bo tłumaczył, tlumaczył aż miałm dosyć. Ale chyba nie widział na początku efektów swojego gadania i dlatego się tak nakręcał;-) Dopiero jak mu powiedziałam, ze się uspokoiłam to zamilkł. A Psotka już wiem azotyny w moczu to niestety w miarę często się zdarzają.Takie żarcie. Trzeba uważać ale jak??? :-( Muszę zachowywać się idiotycznie bo nawet Czarek dzwoni co pół godziny i mówi, ze wszystko będzie Ok ;-) I Dobrze , czasem trzeba poszaleć;-)
Podsumowując Krzyś zdrowy :-) Ja 9 kg na plusie ,Wyniki w normie ,mam tylko źelazo jeść - już widzę swoja mamę hematologa ,która zaraz wymyśli mi jakiś kosmiczny lek ;-) Ja zabieram sie do upychania w szfach i szafeczkach bo za 54 minuty przychodzą ludzie oglądac mieszkanie. Po zeszłotygodniowym porządku nie zostało ani śladu ;-) Całuje Was mocno i dziękuje za pamięć.

marta no kurcze mogłam:wściekła/y:Nie pomyslałam.. Dobra jego fluidy tez musza działąc.
Mailuj najważniejsze, ze wszystko w porządku z Krzysiem:-)Powodzenia z kupcami
A ja zaczynam schizowac przed usg mam nadzieję, ze księzniczka rośnie jak nalezy. I w ogóle mam nadzieje,że wszystko dobrze i nie będzie kolejnej zmiany płci

Mailuj, najważniejsze, że Krzysiu zdrowy i pieknie rośnie:))) Ty kochana masz te azotyny tak? Pewnie trzeba uważać z owocami teraz co? eee... zawsze coś;) Co do żelaza, to mi gin przepisał Biofer:) Ja mam ostatnio takie dni, że mam stany euforyczne na przemian z totalnym dołkiem.

Wisieńka, ja jestem, jak nigdy, dzisiaj spokojna przed usg, nie wiem co mi się stało;)

wisienka, psotka trzymam mocno kciuki za wizyty!
majluj super że jesteś zadowolona a sprzątaniem się nie przejmuj, z grubsza tylko. I oby transakcja jak najszybciej doszła do skutku!

Mailuj super,że Krzyś zdrowy :-D !! i 3mam &&& żeby mieszkanko się spodobało :tak:i szybko sprzedało
wisieńka pewnie jest wszystko dobrze :*:* a z tą płcią to już nawet nie mów znajoma mi w sobotę uświadomiła,że chodziła do samego porodu przekonana,że ma córkę,lekarz widział na 100% dziewczynkę po porodzie mówią jej,że ma syna hihi a mąz do nich ,że dziecko podmienili hihi więc i ja mam nadzieję,że mi lekarz powie w kwietniu ,że jest cały czas córcia,bo już tak się przyzywczailiśmy :-D
Sis Ty dziś tam powiedz Dawidkowi żeby ładnie buźkę pokazał :-D

Mailuj najważniejsze że z Krzysiem ok :) trzymam kciukasy za udaną sprzedaż mieszkanka :**
Kto ma dziś Usg? :D
Wisieńko smacznego Kochana :) jedz :) na zdrówko :***

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry