reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Margeritko, Wydrusia, dziękuję:*

Sis, nie może ptaszek odpaść mojemu synusiowi kochanemu;)

Little, witaj:)

Patrycjaa, ja już od rana chodzę z zaciśniętymi kciukaskami, bo zapomniałam na którą masz wizytę;) Czekam na wieści:)

cześć LittlePixi witaj u nas :-) a na kiedy masz termin? wiesz już, kto to będzie:-)?

i w ogóle reszta brzuchatek też cześć;-)

patrycja, wisieńka, psotka trzymam już kciuki za was dzisiaj - piszcie po wizytach

Maqnio super że na badaniach kontrolnych wszystko okazało się w porządku, a nawet że szyjka się wydłużyła - mam nieskromną nadzieję, że nasze forumowe modły też miały w tym swój udział ;-)

a ja dziś po glukozie..... i to tej 75 po dwóch godzinach
i powiem wam - też dla otuchy, tych co jeszcze nie robiły - że było całkiem nieźle....:cool2:
słodkie owszem, ale spokojnie da się wypić, przynajmniej dla mnie akceptowany poziom słodyczy, tylko że ja za słodyczami to szaleję...
ja się bałam, że tyle bez jedzenia nie wytrzymam, ale chyba ta glukoza ma takie działanie, że nawet nie było tak źle - na szczęście mam przychodnię w budynku obok pracy, wzięłam sobie książkę i dqwie godziny jakoś zleciały a potem prosto do pracy i od razu na śniadanko:-)

sis i nie odpadnie :-D ;-) no moja zaczyna szaleć nisko :baffled: aż mnie boli cholerka jaka no :-D chyba będę musiała na troszkę się położyć ...
wreszcoe moje krzyżówki porozwiązuję hihi
3mam &&&&&& za wszystkie USG dziś :-D
więc lecę leżeć chociaż 30minutek ,,, :*:*:*

Little witaj
Orchi no ja na razie taki otulaczek i czapeczke i niedrapki tylko ale róz rózowy, plus dzinsowa sukieneczka
Patrycja ja tez za ciebie trzymam, ja w sumie nie wiem o której się dostanę bo tam się rejestruje i czeka ale w domku będe pewnie koło 21
Obdzwaniam szkoły średnie w naszej miejscowości bo czas najwyzszy się zorientować co i jak. Własnie się dowiedziałam, ze otwierają nowe liceum i technikum ekonomiczne:-) Maciek będzie miał wiekszy wybór.

Hej !ja juz z powrotem ,niebylo mnie 2 godzinki a troche sie rozpisalyscie:-)sloneczko fajne tylko troche wiaterek ale ogolnie bardzo milusio,tez trzymam mocno kciuki za dziewczyny ktore maja dzis usg,pisze tak ogolnie zeby niepominac kogos ,bo u mnie cos skleroza czasem dokucza:no:zrobilam zakupki i jeszcze zaszlam do tesciowej na kawke ,a wracajac kupilam wynogrona kupilam caly kilogram bo tanie byly w promocji po 3,50:szok:napchalam sie teraz ze az sie przeslodzilam ale niemoglam sie powstrzymac.little witaj:)

Wpadłam na chwilkę. Biegam dzis od rana.

Moja kruszynka od 2 dni oparta chyba jest o mój pęcherz. Co kilka minut mam wrazenie ze jak natychmiast nie dopadnę kibelka, to sie posikam... takie parcie czuję. Oczywiscie leci ze mnie tyle co kot naplakał, ale po kilku minutach znów to samo.
Wczoraj w łózku za to czulam jak mala fikołki robila :-D Szalała jak pijany zajac ;-)

Apropo pijaństwa, kto ma ochotę na piwko bezalkoholowe? Dopadłam w końcu bawarię 0,0% :-D Coś czuję, że wieczorem zapiwkujemy z mężem ;-)

Mailuj, cieszę się że badania potwierdziły ze wszystko w porzadku

I widzę że mamy nowa lipcoweczkę, Little, witaj :-)
Trzymam kciuki za wszystkie badane dzis :-)

Ostatnia edycja:
Little witamy!
Za dzisiejsze usg trzymam kciuki dziewczeta! I tak jak myslałąm- zaczytałam się nad tą " Cukiernią pod..." i zasnęło mi się;) Głód i listonosz obudził hihii.Przyniósł kocyk dla małej....:)

reklama
corin witaj Piłam Bawarię z Tesco. Lurka ale zawsze:-D
Teska a skąd te winogrona takie tanie?
sestina o fajnie ,ze cię obudził. Ja czekam na nalkejki do kuchni, takie ścienne juz trzeci tydzien. Wczoraj dopiero przyszedł mail, ze wysłane
Ide się zaraz zbierac, poprasowac i malowac. Zrobiłam nawet pazurki

Do góry