reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

orchi kurcze ja się zastanawiam ciągle nad tym, kilka rózowych rzeczy mi się w szafie zaplątało:-D
wydrusia ja jem własnie jak szalona:-D
U mnie pieknie z słoneczko świeci ale chyba cisnienie nie za dobre bo znowu głowa mnie rozbolała. Mała dzis jakaś zaspana i własnie próbuje ją obudzić.....

reklama
"Podobno każdy mężczyzna powinien w życiu zbudować dom, posadzić drzewo i spłodzić syna. Z kolei inne porzekadło mówi, że u każdego chłopa zucha zawsze pierwsza jest dziewucha" ha ha ha leże i kwicze :D

Mmarta, dziękuję:)

Sis, no cały czas go proszę, żeby pokazal buziulka kochanego, ale czy mnie posłucha, to nie wiem;)

Wydrussia, dzisiaj wszystkie idą na 4d;) Wisieńka, Patrycjaa i ja;)

Wy dziewczyny nie straszcie, bo ja już się tak przywiązałam do myśli, że będzie Dawidek, że trudno było by mi się przestawić;) Poza tym od początku czułam, że to synuś:)

mailuj bardzo się ciesze ze z Krzysiem wszystko ok i ze twoje samopoczucie juz lepsze uffff.
Wydrusia no moj posadził niejedno drzewko haha syna spłodził a dom wyremontował:-p więc na bank jest 100%:-D
Wisienka smacznego jedz na zdrowie ja tez wcinam teraz krupniczek :sorry2: az Olga czkawki dostała haha chyba jej smakuje:-p

psocia ,patrycja wisienka życze udanych wizyt ..... i oby płec sie nie zmieniła ja sobie nie wyobrazam gdyby lekarz sie pomylił mega nastawiłam sie na dziewczynke...

Ostatnia edycja:
Psocia to w takim razie trzymamy kciuki z Milusiem :)
Margeritka mój też posadził drzewo(i to jakie wielkie urosło) wyremontował mieszkanie ( bo jak nam przyznali to od podstaw do remontu od sufitu do podłogi ) no i ponoć spłodził syna :D

wisieńka no ja nie kupiłam jeszcze nic różowego ale upatrzyłam kompleciki śliczne (nie różowe) no ale dla dziewczynki z karetą i księżniczką więc głupio tak by było facecika ubrać w kropeczki i karetę hahahhaa
sis Nie no u Ciebie ptaszek to już nie odpadnie hahaha
wydrusia hahaha muszę to dziś mojemu Tomkowi powiedzieć o tej dziewuszce :-D

reklama
Hej!!!!

Little witaj kochana:-)

Dziewczyny ja wpadłam tylko na chwilkę bo zaraz będziemy jechac na to USG, mamy dopiero na 16:20 ale w Krakowie straszne korki i musimy wyjechac wcześniej bo godzinka jazdy od nas i jeszcze tam po mieście.

Psocia, Wisieńka trzymam kciuki za USG!!!!!!

Wieczorkiem napisze co i jak i prosze trzymajcie kciuki:*:*:*:*

Miłego dnia kochane:*

Do góry