reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Corin no wlasnie sęk w tym, że pomimo iż moja najczęstsza choroba to zapalenie gardła, to tym razem mam straszny kaszel i cos slychac, że chce mi się odrywać ale wyjątkowo w tym wszystkim gardło wogóle mnie nie boli, no i też wogóle się nie zaczerwieniło...

reklama
[*] dzisiaj zmarla siostra od narzeczonej mojego brata :( dziewczyna miala dzieciece porazenie mozgowe, 20 lat. Eh.. co za zycie, tyle o nia walczyli, tyle wysilku wlozyli w leczenie, w opieke, tyle milosci i ostatecznie nie wytrzymala :-( biedna...

basieniak a może masz po prostu przesuszoną śluzówkę w gardle... to w ciąży częste, a już tym bardziej w zimie jak jest ogrzewanie i może masz klimę w pracy...
ja sobie psikam wtedy Glossal - to jest woda z algami, bezpieczna i polecam

witajcie ciezaróweczki
co tam u Was musze poczytac bo dzis upolowalam dla malej wiosenna kurteczke, rosolek sie gotuje a potem placki ziemniaczane bede robic ale moze jak Asiek juz wroci z przedszkola
em_ka bardzo i przykro:-(
dzis mam lepsze samopoczucie cos porobie i lece czytac co naskrobałyscie od ranca

jestem juz, gotuj zupe pomidorowa akurat wyrobie sie przed zajeciami:-)
kurce dobrze ze sobie przypomnialam o rachunku za neta, wczoraj powinnam zaplacic:wściekła/y:polce dzis mam poczte obok...
emka przykro mi:-(

Przerwa na obiadek. Kupiłam sobie lazanie w biedronce. Mam nadzieję że bedzie smaczna :-)

Dzwonił małż, zostało im jeszcze ok 700km, dzieci zlozyły zamówienie na obiado-kolację, chcą pikantne skrzydelka z frytkami. Nie pozostało mi nic innego jak zjeść obiad i lecieć po skrzydełka i frytki ;-)

em_ka, przykro bardzo. [*]

reklama
Cześć brzuszki :)

Corin, fajnie, że już rodzinka wraca :-)

Emka,
[*]

Ja po wczorajszym sprzątaniu dziś ledwo się ruszam :crazy: Dziwne to jest, bo najbardziej boli mnie krocze, jak poobijane. Nie wiem jak to działa :no:

Aha no i pogoda jest do doopy :angry: Nie cierpię takiej brudnej, szarej pogody, a u mnie jeszcze dziś gradem sypało...

Do góry