Corin no wlasnie sęk w tym, że pomimo iż moja najczęstsza choroba to zapalenie gardła, to tym razem mam straszny kaszel i cos slychac, że chce mi się odrywać ale wyjątkowo w tym wszystkim gardło wogóle mnie nie boli, no i też wogóle się nie zaczerwieniło...
reklama
[*] dzisiaj zmarla siostra od narzeczonej mojego brata dziewczyna miala dzieciece porazenie mozgowe, 20 lat. Eh.. co za zycie, tyle o nia walczyli, tyle wysilku wlozyli w leczenie, w opieke, tyle milosci i ostatecznie nie wytrzymala :-( biedna...
basieniak a może masz po prostu przesuszoną śluzówkę w gardle... to w ciąży częste, a już tym bardziej w zimie jak jest ogrzewanie i może masz klimę w pracy...
ja sobie psikam wtedy Glossal - to jest woda z algami, bezpieczna i polecam
ja sobie psikam wtedy Glossal - to jest woda z algami, bezpieczna i polecam
gon1a
Fanka BB :)
witajcie ciezaróweczki
co tam u Was musze poczytac bo dzis upolowalam dla malej wiosenna kurteczke, rosolek sie gotuje a potem placki ziemniaczane bede robic ale moze jak Asiek juz wroci z przedszkola
em_ka bardzo i przykro:-(
dzis mam lepsze samopoczucie cos porobie i lece czytac co naskrobałyscie od ranca
co tam u Was musze poczytac bo dzis upolowalam dla malej wiosenna kurteczke, rosolek sie gotuje a potem placki ziemniaczane bede robic ale moze jak Asiek juz wroci z przedszkola
em_ka bardzo i przykro:-(
dzis mam lepsze samopoczucie cos porobie i lece czytac co naskrobałyscie od ranca
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Hej Kochane ja nastepny dzien jak mecze sie z zebem i dzis znow powtorka :-( na 15 jade
Corin
Mama Trójki :)
Przerwa na obiadek. Kupiłam sobie lazanie w biedronce. Mam nadzieję że bedzie smaczna :-)
Dzwonił małż, zostało im jeszcze ok 700km, dzieci zlozyły zamówienie na obiado-kolację, chcą pikantne skrzydelka z frytkami. Nie pozostało mi nic innego jak zjeść obiad i lecieć po skrzydełka i frytki ;-)
em_ka, przykro bardzo. [*]
Dzwonił małż, zostało im jeszcze ok 700km, dzieci zlozyły zamówienie na obiado-kolację, chcą pikantne skrzydelka z frytkami. Nie pozostało mi nic innego jak zjeść obiad i lecieć po skrzydełka i frytki ;-)
em_ka, przykro bardzo. [*]
Corin
Mama Trójki :)
Jak zaczne tulic te moje szkraby, to chyba beda mnie blagac zebym ich puscila
Nie wiedzialam, ze mozna az tak tesknic. Pierwszy raz sa tak dlugo beze mnie :-)
Nie wiedzialam, ze mozna az tak tesknic. Pierwszy raz sa tak dlugo beze mnie :-)
reklama
danuska
Fanka BB :)
Cześć brzuszki
Corin, fajnie, że już rodzinka wraca :-)
Emka,
[*]
Ja po wczorajszym sprzątaniu dziś ledwo się ruszam Dziwne to jest, bo najbardziej boli mnie krocze, jak poobijane. Nie wiem jak to działa
Aha no i pogoda jest do doopy Nie cierpię takiej brudnej, szarej pogody, a u mnie jeszcze dziś gradem sypało...
Corin, fajnie, że już rodzinka wraca :-)
Emka,
[*]
Ja po wczorajszym sprzątaniu dziś ledwo się ruszam Dziwne to jest, bo najbardziej boli mnie krocze, jak poobijane. Nie wiem jak to działa
Aha no i pogoda jest do doopy Nie cierpię takiej brudnej, szarej pogody, a u mnie jeszcze dziś gradem sypało...