reklama
NiL
Fanka BB :)
Teśka powodzenia, ja dzis polowkowe dopiero o 19:-(
aaa super pewnie poszla, ja zawsze zdaze
sestina twoja babcia chodzi na UTW? bardzo podziwiam tych ludzi
aaa super pewnie poszla, ja zawsze zdaze
sestina twoja babcia chodzi na UTW? bardzo podziwiam tych ludzi
Ostatnia edycja:
maqnio
Mamusia Różyczki
hej Mamuski!!!
ja wogole do okna nie podchodze, chyba nawet ich nie odsłonie, bo jak mam patrzec na to wiatrzysko to mi sie odechciewa. Postanowiłam dzis spróbowac sobie powiedziec w takiej pozycji półlezacej i lipa wielka, brzucho twardnieje i pojawiło sie takie pracie w kroczu, ze połozyłam sie plackiem i tyle z mojego siedzenia..eh
nil, teska &&&&& zacisniete
sistina super, ze wszystko dobrze
anula odpoczywaj jak najwiecej
ja wogole do okna nie podchodze, chyba nawet ich nie odsłonie, bo jak mam patrzec na to wiatrzysko to mi sie odechciewa. Postanowiłam dzis spróbowac sobie powiedziec w takiej pozycji półlezacej i lipa wielka, brzucho twardnieje i pojawiło sie takie pracie w kroczu, ze połozyłam sie plackiem i tyle z mojego siedzenia..eh
nil, teska &&&&& zacisniete
sistina super, ze wszystko dobrze
anula odpoczywaj jak najwiecej
Anula1989
nil z moim narzeczonym chodzi na rok 2 dziadkow jeden po 60 drugi po 70 i sobie jakos radza problem maja z ang i informatyka ale podziwiam jeden po ekonomii, drugi rolnictwie i jeszcze im sie chce:-)
maqnio lez;*wiadomo dla maluszka wszystko, ja leze mniej bo myklam chwile na uczelnie na codzien ale juz od lezenia wszystko mnie boli,w nocy spac nie moge:-(ale leze zeby gorzej nie bylo...
maqnio lez;*wiadomo dla maluszka wszystko, ja leze mniej bo myklam chwile na uczelnie na codzien ale juz od lezenia wszystko mnie boli,w nocy spac nie moge:-(ale leze zeby gorzej nie bylo...
Ostatnia edycja:
Corin
Mama Trójki :)
Zrobiłam sobie przerwe na kawkę :-)
Maqnio, leż plackiem. W lipcu jeszcze zatesknisz za takim lezeniem ;-) A jak Maja? Pewnie przesiaduje z tobą w łózku :-)
Dziewczyny, trzymam mocno kciuki za dzisiejsze badania :-)
Maqnio, leż plackiem. W lipcu jeszcze zatesknisz za takim lezeniem ;-) A jak Maja? Pewnie przesiaduje z tobą w łózku :-)
Dziewczyny, trzymam mocno kciuki za dzisiejsze badania :-)
maqnio
Mamusia Różyczki
anula twarde z Nas babiszonki! damy radę
corin leze leze, chyba sobie jakis materac antyodlezynowy zafunduje Tylko nie wiem Kochana jaką Maję masz na mysli?
corin leze leze, chyba sobie jakis materac antyodlezynowy zafunduje Tylko nie wiem Kochana jaką Maję masz na mysli?
Ostatnia edycja:
NiL
maqnio jejku biedulka, mam nadzieje ze bedzie lepiej. Nie chce zeby ktoras z lipcowek cokolwiek bolalo:-(
Corin
Mama Trójki :)
Maqnio, pomyliłam się? Przepraszam, wydawalo mi się że masz w domu dwulatkę... przepraszam... Dużo nas tu, myli mi sie juz wszystko...
reklama
Anula1989
maqnio lezymy co poradzimy, moja rozrywka jest pisanie pracy, kiepska ale zawsze cos;-)
ale nie mam wyjcia dzis musze n chwile do banku i zakupy zrobic, cale szczescie mam min spacerkiem;-)
z tym materacem nie taki zly pomysl
pocieszam sie slowami Corin ze jeszcze zatesknie za lezeniem
ale nie mam wyjcia dzis musze n chwile do banku i zakupy zrobic, cale szczescie mam min spacerkiem;-)
z tym materacem nie taki zly pomysl
pocieszam sie slowami Corin ze jeszcze zatesknie za lezeniem