reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Teśka powodzenia, ja dzis polowkowe dopiero o 19:-(
aaa super pewnie poszla, ja zawsze zdaze:-D
sestina twoja babcia chodzi na UTW? bardzo podziwiam tych ludzi

Ostatnia edycja:
hej Mamuski!!!
ja wogole do okna nie podchodze, chyba nawet ich nie odsłonie, bo jak mam patrzec na to wiatrzysko to mi sie odechciewa. Postanowiłam dzis spróbowac sobie powiedziec w takiej pozycji półlezacej i lipa wielka, brzucho twardnieje i pojawiło sie takie pracie w kroczu, ze połozyłam sie plackiem i tyle z mojego siedzenia..eh
nil, teska &&&&& zacisniete:)
sistina super, ze wszystko dobrze:)
anula odpoczywaj jak najwiecej:)

nil z moim narzeczonym chodzi na rok 2 dziadkow jeden po 60 drugi po 70 i sobie jakos radza problem maja z ang i informatyka ale podziwiam jeden po ekonomii, drugi rolnictwie i jeszcze im sie chce:-)
maqnio lez;*wiadomo dla maluszka wszystko, ja leze mniej bo myklam chwile na uczelnie na codzien ale juz od lezenia wszystko mnie boli,w nocy spac nie moge:-(ale leze zeby gorzej nie bylo...

Ostatnia edycja:
anula twarde z Nas babiszonki! damy radę:)
corin leze leze, chyba sobie jakis materac antyodlezynowy zafunduje:) Tylko nie wiem Kochana jaką Maję masz na mysli?

Ostatnia edycja:
Nil babcia biega, ma mnóstwo energii i powiedziała ,że i gdyby na miejscu mieszkała to by z prawnusią jeszcze siedziała. Niestety mimo 10 km odległości, dojazd to kłopoty.
A co do UTW- widzę, żę ją to jeszcze bardziej odmładza

reklama
maqnio lezymy co poradzimy, moja rozrywka jest pisanie pracy, kiepska ale zawsze cos;-)
ale nie mam wyjcia dzis musze n chwile do banku i zakupy zrobic, cale szczescie mam min spacerkiem;-)
z tym materacem nie taki zly pomysl:-D
pocieszam sie slowami Corin ze jeszcze zatesknie za lezeniem:-D

Do góry