maqnio
Mamusia Różyczki
psota racja racja neta sobie odpusc, bo czytajac mozna na zawał zejsc. Najlepiej gina zapytac, buziam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie wiem jaki zwiazek ma ilosc wypijanej wody do ilosci wod plodowych ale w ciazy zalecaja duzo pic, nie martw sie na zapas bedzie dobrzeCześć dziewczyny!
U mnie fatalny dzień... właśnie wróciłam z IP, siedziałam tam od 11:00... maluszek się nie chciał ruszać od wczoraj, więc rano już moje zdenerwowanie osiągnęło szczyt... ale jest wszystko dobrze, malutki się ruszał, serduszko bije. Szyjkę jest ok, zamknięta i ma 44 mm. Dawidek trzyma nóżkę na mojej szyjce, dlatego od czasu do czasu mnie tak boli. Martwi mnie tylko mała ilość wód płodowych...((
Uciekam odpocząć. Buziam Was wszystkie:*