reklama
Corin
Mama Trójki :)
ja już tez nie spię, ale pogoda jest straszna. Zimno i leje, brrrr. Od rana biegam po chałupie, odświeżam, ubieram czystą pościel itp. Małż mi dzis zadzwonil że wracają już dziś. Pogody nie mają wiec bedą dzień wcześniej Z jednej strony szkoda, ale z drugiej juz się tak za nimi stęskniłam... Jak sie ogarne ze wszystkim to klapnę z wami :-)
Dzien doberek dziewczyny!a u mnie to nie zimno dzis ale za to pochmurno niechce sie nic robic ,a zaraz na 10 musze zmykac do lekarza na wizyte:-)jakos troche sie stresuje bo kobita akurat dzis przyjmuje jakos ja wole mezczyzne ginekologa,ale ta kobieta pewnie tez dobra jest bo zapisywac sie do niej trzeba dwa miesiac przed.a ja niemusialam czekac bo akurat mi sie dzisiaj zwolnienie konczy i niebylo wyjscia pozatym chce zobaczyc czy wyniki moczu i krwi sa okej ,cos czuje ze z moczem moze cos nie tak byc bo czesto mam zakazenia niewiem czemuno i moze w koncu wypisze skierowanie na usg ,jak ja barrdzo licze na to
Witajcie, wczoraj padlam po cięzkim dniu od 7 do 15 na nogach zjadlam obiadek godz poleżalam i do 20 i padlam jak mucha.... jednym okiem ogladalam szpilki na giewoncie a dziś leb mnie napierdziela ze szok.... jestem jak flakowata dentka... deszcz pada od wczoraj pochmurno i zimno.... ble az sie nie chce wychodzić z domku....
Iwonuś gratki wielkie Syneczka!!!!!!!! supcio!!!! Wisienko.... no z tymi nianiami maskara jakas nie wiem jak my podolamy bo nie wiem czy bedzie nas stac na nianie.... eh... a może do 2012 roku bedą prywtane nasze Państwo super.. doslownie.....
Emka zgadzam się z twoją opinią weż tu zakladaj rodzinę pieprzone państwo......
Anulka oszczędzaj się ja wczoraj poszalalam i dziś jeszcze nie mogę z rana dojśc do siebie!!!! cmoki i zbieram się do pracy.... jajchetniej bym zostala w domku!
a i mam juz wyniki obciązenia glukozy 75gram na czczo bylo 70 mg/dl po godz 90,6 a po 2 h 78,2 chyba to są dobre wyniki? jak uwazacie?? bo jakos na necie nie moglam znaleść.....
Iwonuś gratki wielkie Syneczka!!!!!!!! supcio!!!! Wisienko.... no z tymi nianiami maskara jakas nie wiem jak my podolamy bo nie wiem czy bedzie nas stac na nianie.... eh... a może do 2012 roku bedą prywtane nasze Państwo super.. doslownie.....
Emka zgadzam się z twoją opinią weż tu zakladaj rodzinę pieprzone państwo......
Anulka oszczędzaj się ja wczoraj poszalalam i dziś jeszcze nie mogę z rana dojśc do siebie!!!! cmoki i zbieram się do pracy.... jajchetniej bym zostala w domku!
a i mam juz wyniki obciązenia glukozy 75gram na czczo bylo 70 mg/dl po godz 90,6 a po 2 h 78,2 chyba to są dobre wyniki? jak uwazacie?? bo jakos na necie nie moglam znaleść.....
Ostatnia edycja:
Anula1989
Fanka BB :)
Teska bedzie ok:-)ja tylko raz bylam na usg panstwowo czekalam 2 mies, wiecej sie nie wybiore a co do skierowania musisz sie upominac, laski nie robia. Ja powiedzialam i dali ale juz wole placic isc a nie czekac
Zuzu ja tak samo jak pomysle ze musze wyjsc cos mnie bierze dobrze ze carrefour blisko to szybciutko zrobimy zakupy bo jak mojego wysle samgo dzwoni co chwile co wybrac bo np tyle makaronow i nie wie ktory brac albo ze czegos znalesc nie moze a pozniej bede siedziala do 16;-)
Wlasnie moj pisal, w nd "tesciowa" chce zeby przyjechac, pojdziemy najwyzej poleze u nich ale za to nie bede robila obiadu i zjem cos dobrego;-)
Zuzu ja tak samo jak pomysle ze musze wyjsc cos mnie bierze dobrze ze carrefour blisko to szybciutko zrobimy zakupy bo jak mojego wysle samgo dzwoni co chwile co wybrac bo np tyle makaronow i nie wie ktory brac albo ze czegos znalesc nie moze a pozniej bede siedziala do 16;-)
Wlasnie moj pisal, w nd "tesciowa" chce zeby przyjechac, pojdziemy najwyzej poleze u nich ale za to nie bede robila obiadu i zjem cos dobrego;-)
Ostatnia edycja:
Anula masz racje panstwowo to lekarze sa strasznie opieszali ,trzeba sie upominac o swoje ,ja mysle ze najwyzszy czas zeby mi zrobili usg ostatnie mialam w 13 tygodniu ,chcialabym wiedziec przede wszystkim czy z malenstwem wszystko dobrze,a plec to juz drugorzedna sprawa,bo i tak za tydzien pojedziemy prywatnie na usg 3 d
Anula1989
dlatego sie upominaj ich obowiazek ale zebys nie musiala czekac jak ja 2 mies az poszlam prywatnie a panstwowo juz tak aby pojsc bo przyszla kolejka...Anula masz racje panstwowo to lekarze sa strasznie opieszali ,trzeba sie upominac o swoje ,ja mysle ze najwyzszy czas zeby mi zrobili usg ostatnie mialam w 13 tygodniu ,chcialabym wiedziec przede wszystkim czy z malenstwem wszystko dobrze,a plec to juz drugorzedna sprawa,bo i tak za tydzien pojedziemy prywatnie na usg 3 d
reklama
sestina
słoneczny buziak mimo pogody dla wszystkich! Wczoraj nie dałam rady zajrzeć- cały dzień na wyprawie do Wawy do endokrynologa mi zleciał a potem wieczorem to juz padłam. Najwazniejsze ze niskie wyniki nic tragicznego nie oznaczają, jedynie większe zapotrzebowanie dziecka na jod- tak więc biorę przez 4 tyg jodzik i potem znów spr wyników. Teraz czekam na babcię- ma wpaśc na godzinkę z jakąś wałowką po drodze na swój "uniwerek"