reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Corin teraz takie sytuacje sa "normalne":angry:a czy sie poprawi?chyba nie ma na co liczyc, u mnie w szpitalu idac na ginekologie trzeba miec swoja posciel bo nie maja czystej a dlugi maja w starej pralni i obecnej...

reklama
Dziekuję kochaniutkie za gratulację:-) jestem przeszczęśliwa :-D

Dziewczyny z tymi naszymi szpitalami to jest tragegia, w dosłownym tego słowa znaczeniu, co się wyrabia to przechodzi ludzkie pojęcie, a będzie jeszcze gorzej zobaczycie...:baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja jak mysle o naszej sluzbieb zdrowia to mnie skreca, co prawda sa wyjatki ae sporadycznie.
uciekam mamuski, bo miednica tak mi daje czadu ze zaraz zwariuje, spijcie dobrze dwupaczki:)

Kurcze nie wiem co z ta nasza moderatorka.. Trzeba by pouzupelniac rzeczy w tabeli bo juz tyle sie pozmienialo... duzo dziewczyn nowych tez w ogole nie jest dopisanych do tabelki.

ja sie nudze jak nie wiem co, dzisiaj niby cos mi sie chce, ale nie do konca i tak siedze i siedze i chodze i jem i ... tak w kolko.
Eh....

zuzu apropo zlobkow i przedszkoli. Ja kompletnie nie rozumiem tego systemu. Caly czas brakuje miejsc. Kumpela 1,5 roku temu juz chciala zapisac swoje dziecko ktore mialo wtedy 5 miesiecy i powiedzieli ze na p[rzod zapisow nie przyjmuja. Jak poszla teraz sie dowiadywac to juz miejsc nie ma :wściekła/y: pracy brakuje a tyle dzieci oczekujacych jest do przyjecia? dlaczego nie stworza nowych przedszkoli? tyle nauczycielek pozwalniali, sprywatyzowali przedszkola a nie potrafia zapewnic miejsc wszystkim dzieciom. To jak oni chca zeby ludzie sie rozmnazali jak pozniej nawet nie maja gdzie dziecka zostawic. Skoro stosuja juz taki radykalny system to powinni dac takie pomoce dla matek wychowujacych zeby mogly przesiedziec 3 lata z dzieckiem w domu to problem bedzie z glowy. Serio porazka :/

Ostatnia edycja:
po wizycie. maluch się rozwija w porzadku, ma długie konczyny i ogólnie ok. Lekarz chyba nadal widzi siusiaka ale nie jest pewien. ... no, to tyle się dowiedziałam. ehh, a mysłałam ze bede szalec na niebiesko...
do jutra dziewczynki i maluchy obu plci...

iwonuś Gratki synka
moniś dobrze, ze wszystko w porządeczku
zuzu u mnie w miejscowości(bo od stycznia mieszkamy koło wro) nie ma nawet żłobka. 3 przedszkola owszwm ale żłobka ani jednego a i jeszcze jedno prywatne. Będe musiała nianki szukac i płacic jej ponad 1000 zł. Masakra, zebym chociaz na dobrą trafiła

My jutro rajd po Askotach, Urwisach i bajkach w poszukiwaniu wózka idealnego, potem porównam ceny z netem i zakupie gdzie taniej i oby jakiś w koncu na kolana mnie rzucił bo moje typy z netu po ostatniej wizycie w baby maxe okazały się cięzkie albo krowiaste:wściekła/y:

reklama
Hallo Dziewczyny!

Pobudka!!!! no wiem, wiem, pogoda paskudna, ale już od jutra ma przyjść wiosna!!!!

ja już po śniadaniu, zaraz się wybieram na zakupy, bo lodówka pustką wieje....

Do góry