reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Iwonuś, gratuluję!!! Bardzo się cieszę, że spełniło się Twoje pragnienie:)

U Orchidei wszystko dobrze, wymieniłyśmy sms.

Mnie dzisiaj kręgosłup i rwa kulszowa wykańczają, łzy mi same płyną z bólu, tak więc uciekam już spatuchny, bo dłużej nie wytrzymam... Dobrej nocy:)

czesc dziewczyny....dawno mnie nie bylo:)gratuluje synow i coreczek!!jestem z tych co nosza kobietki pod serduchem:)bylam dzisiaj na badaniach prenantalnych wszystko jest ok tylko lekarz stwierdzil ze mam za malo wod plodowych i mam przyjsc za 4 tygodnie powtorzyc badanie(jestem w 22 tygodniu)martwie sie ta cala sytuacja:(zaczelam znowu czytac na necie i tak sobie nabijam....milego popoludnia pozdrawiamhttp://www.badaniaprenatalne.pl/

Witam się popołudniowo,

eeh ja dzisiaj mimo szalejącego wiatru zaliczyłam spacerek :), zakupy, potem gotowanie obiadku i jakoś tak mnie wzięło na sprzątanie, że wyszorowałam łazienkę i kuchnię, a teraz chwilowo odpoczywam :D Mała chyba też chciała żebym się położyła bo od razu zaczęła szaleć.

Iwonuś,
cudnie że z maluszkiem wszystko dobrze. Będzie parka - gratulacje :-)
Wydrusia, tulę, nie zazdroszczę tego zęba.
Maqnio, fajne to łóżeczko, i rzeczywiście już z całym kompletem, wszystko co jest potrzebne :-)
Psota, kurcze bidulko, no leż leż, :-(. Pozdrów Orchi jak będziesz z nią pisać :)
Corin, cholera co za historia, żeby musiała po całym mieście jeździć i się jeszcze prosić, bo nikt przyjąć nie chce. :angry: Mam nadzieję że wszystko ok.
Dodi, korzystaj z męża puki możesz, a my tu na Ciebie czekamy :tak:

Ostatnia edycja:
iwonus bardzo gratuluje synusia!!!
psotka odpoczywaj i ucałuj orchidee:)
wisienka zapiekanka wyglada przepysznie!
wydrusiu spij Kotek, co by bolec przestało
monik głowa do góry, nie ma co myslec negatywnie, uzbroj sie w cierpliwosc, gdyby było bardzo zle gin na pewno juz by działał. trzymam kciuki:)

Nie uwierzycie. Zadzwoniłam do tej mojej kumpeli o 17.00 a ona mi mowi ze lekarz ją odeslal i kazal przyjść po 18.00 i ta sierotka czekala dalej :-( Juz jest 19.00 więc mam nadzieje ze zaraz mi zadzwoni co i jak...

Iwonus, teraz doczytałam zaleglości. Gratulacje syneczka. Cieszę się z tobą, będziesz miała parkę :-D

Ostatnia edycja:
Iwonus gratuluje;-)jest parka:-)
Wydrusiu, poloz sie moze przejdzie;*
Psota odpoczywaj;*
Maqnio sliczne lozeczko tez bym myslala nad fioletowym albo zielonym:-D
Monik glowa do gory, jesli cos zlego by sie dzialo lekarz zareagowalby:tak:
Corin to wlasnie nasza pieprzona sluzba zdrowia:wściekła/y:oby wszystko bylo dobrze...

reklama
Do góry