reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Hej dziewczynki!!!!!!!!!!!!!!!

Gratuluje widzianych serduszek:-) to piękny widok!!!!!!!!!!!!

Kochane bo jak tak czytam Wasze posty to Wasze dzieciątka są duże a moje ma niecałe 3 mm i tak się zaczynam martwić czy to jest dobrze? Gin powiedział, że jest dobrze na razie i że może być jeszcze taki malutki i podskoczyć z dnia na dzień. Według OM wczoraj miałam 6t4dc a on wyliczył według USG 5t6dc i taka wielkość maluszka. Może tak być?

reklama
Patrycja jak ja byłam 2 tygodnie temu na usg ( wg OM 5t2d) było widać tylko pecherzyk wielkosci 4mm a zarodka wogle nie dało sie dostrzec. Dzisiaj byłam i Robaczek ma prawie centymetr. Nie martw się na pewno nadrobi.

Słodkie te wasze okruszki, na mojego muszę jeszcze poczekać (aż do 16 grudnia).
Dzis biegam i załatwiam wszystko przed wylotem.
Zgadnijcie od czego zaczełam przygotowania do wylotu?
Ha! Od gotowania obiadów na kilka dni dla męża i dzieci :rofl2:
Dopiero jutro prasowanie i pakowanie, potem ogarnę chałupę o ile nie zasnę wcześniej.

Jaka ja jestem dzis śpiaca... Zaraz wygonie dzieciaki do łóżek i sama też się położę.

Dziewczyny, gratuluję fantastycznych wizyt u lekarzy i 3mam kciuki za wszystkie, które są teraz w nerwach niecierpliwości. Wszystko będzie dobrze, dzieci rosną teraz około 1mm na dobę, więc im później je zobaczycie, tym więcej radości będzie do oglądania :) Cierpliwość się opłaci :)
Ja dzis miałam kolejny bardzo pracowity dzień i w zasadzie bezobjawowy. Mam energię, że mogę Wam jej trochę przesłać :)
Trochę się dachy w Toruniu zabieliły i od razu jakoś tak świątecznie w sercu:) No i tak sobie myślę, że w sumie już niewiele czasu, jak jesteśmy z M. we dwójkę. Powinniśmy to teraz do maksa wykorzystać, póki Dziabąg nie kwili :) Bo potem to już tak nie poszalejemy w sensie wyjść... Swoją drogą, to dość szybko ten czas leci...

Witam wieczorowo... corin to kiedy ty lecisz?? gdybyśmy miały się juz nie sklikać szczęśliwej i udanej podróży życze kochana!!!!!
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt :) bardzo się ciesze ,że pomyśle się nam układa...martwie się o Myśe nie zagląda :( nie wiadomo co u niej:(

reklama
Witajcie dziewczyny, muszę się podzielić z Wami dobrymi wieściami. Po całym tygodniu martwienia się o Maleństwo (jeszcze tydz temu na USG lekarz nie dojrzał zarodka, nie mówiąc już o serduszku) byłam dziś na usg i okazało się, że wszystko jest w zupełnym porządku :)
CRL 10mm-7,1 tydz. Widziałam też serduszko-tętno ponoć idealne.
Biorę się za czytanie postów, a wszystkim z Was które czekają napierwsze usg samych dobrych wyników.

Do góry