reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
A co tu taki spokój? Śpicie jeszcze?? :happy:

Malinka - woooow!!!!! Co za informacja! Serdeczne gratulacje :tak:

Gorąco witam wszystkie nowe zafasolkowane Lipcóweczki :tak:

Gratuluję udanych wizyt u lekarzy i zazdroszczę widoków i zdjęć :-D:-D Ja do lekarza wybieram sie między 6 a 10 grudnia, będzie juz fajny Dzidziolek :-D:-D:tak:

Sporo jest moich imienniczek na forum, więc wszystkim Katarzynom składam najserdeczniejsze życzenia imieninowe!! :rofl2::rofl2::-)

Wiecie że już jest Sierpień 2011? :-p

Miłego dnia!

Hej dziewczynki:) Kasiulka chyba masz dziś imieniny:) Więc życze wszystkiego Naj i oczywiście innym Kasiom też.
Za wszystkie wizyty oczywiście trzymam kciuki nie doczytałam kto co i jak....

Kasiulka jak samopoczucie ??? heh dolega juz coś??? bo ja tak czytam co mam pod suwaczkiem i dokladnie wszystko juz mi sie objawiło...

Wciąż nic. Cit mnie mdli, muszę pilnować, żeby nie doprowadzić do uczucia głodu. Z Mają też tak miałam - musiałam jeść z dokładnością co do 2 godzin :-D No i wieczorami ciągnie mnie brzuch....Nie mam za bardzo kiedy odpoczywać, najpierw praca, potem Majeczka w domu, a moje dziecię to energia w czystej postaci. Ale ja bardzo dobrze zniosłam pierwszą ciążę, każdemu takiej życzę, nic mi nie dolegało, zero przytulania z Panem K.,....może teraz tez będę miała taki spokój....A z drugiej strony, objawy mogą dopiero przyjść ok 6-8 tygodnia, czyli mam jeszcze czas.

Kasiulka więc życze braku drastycznych objawów:) ja byłam 3 razy w ciąży i za każdym razem umierałam do 16 tygodnia.... a teraz hmmm wszystkie objawy są ale w granicach normy tzn nie wymiotuje tylko mdli... nie spie całymi dniami ale jestem zmęczona rozdrażniona itd ..więc aby do przodu.

Kurcze zjadlam sniadanie i poszlam spac z moim hehe dopiero wstalam :) ale odjazd..

Kasiulko wszystkiego naj naj :):):)

Dziewwyszki pisac jak wizyty!!! bo jajko zniose:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wszystkim Kasiom :happy2: Wszystkiego najlepszego i spokojnych kolejnych miesięcy :-)
Malinka bliźniaki super sprawa - gratulacje :-)
Ja na usg idę dopiero we wtorek, ale tłumaczę sobie, że z dnia na dzień dzidzia rośnie więc będzie lepiej widoczna :-)
Trzymajcie się cieplutko

reklama
Witam kobiałeczki. Wrocław powitał mnie dziś słoneczkiem a ja standardowo wylądowałam w porcelance. Mdłości dalej na topie. Pół nocy nie spałam tak mnie mdliło i strasznie marzłam, nawet pod kołdra i kocem. Stopy lodowate miałam. Odespałam to po drugich przytulankach Pana K i jestem na nogach od godziny. Ziewam okropnie ale na to słoneczko przydałoby się doopę wystawić i chyba zaraz się pozbieram.
Kasie, Katarzynki śpiewam wam gromkie sto lat

Do góry