reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

maqnio bardzo ładne i funkcjonalne. Ja ciekawa jestem już jakie będzie to moje od kuzynki, wiem , ze ma być sosnowe więc pomalujemy je na różowo i dokupimy sosnowa komodę i ja tez na rózowo. Mam sosnowe półeczki do tego i je tez na rózowo. A może na wrzosik tak:-)

reklama
maqnio super to lozeczka ma wszystko co by sie chcialo a jak dla dziewczynki tez najbardziej podoba mi sie ta posciel fioletowe sloniki super jest jeszcze to zoo zielone jako uniwersalne

wisienka dzieki:) mnie sie osobiscie wrzosik bardziej podoba, ale to tez zalezy od tego w jakich kolorkach planujecie zrobic pokoj dla malenstwa. i fajnie masz ze wyrko dostaniesz, zawsze te kilka złotych zostaje w kieszeni:)
nil dzieki:)

Nil koniecznie powiedz ginowi ja mialam ostatnio dostałam crotlimazol w globulakch wzielam 6 i problem z głowy, infekcje nie sa wskazane w caizy jak jej nie podleczysz to bedzie jeszcze gorzej
corin wspolczuje koleznce oby wszystko sie dobrze skonczyło
maqnio łądne łóżeczko z całym wyposazeniem ja zostane przy moim starym szczebelkowym

maqnio no pokoik pomalowalismy na słoneczny promien to nam raczej tez wrzosik bardziej pasuje..

A to moja zapiekanka, teraz posypałam ją jeszcze parmezanem i zapiekam chwile

Witajcie! uu cieżki dzien mialam..... Ech.... dziś bylam na badanich morfo mocz i krzywa.... ble.... 4 razy kluta bylam.... dobrze ze chociaż przez koleżankę... heheh ;-) no i myślalam ze pojadę do domku a tu na czczo poziom glukozy, potem 2 próbówki krwi z żyly, pita glukoza 75 gram oczywiscie z polówką cytryny... poszlo jednym chaustem..... potem godzinke czekania w lab znów krew..... bo mi nie pozwolono i pożniej po drugiej znów krew,,,, ale i tak wyskoczylam obok do sklepu po prowiant do pracy i bylam doslownie 5 min przed dzwonkiem.... na lekcje uff wyrobilam się ale to byl cięzki dzień. I niedawno wrócilam poszlam do żlobka dobrze ze jest 2 bloki dalej zeby zapisać juz melego..ba stycz / luty 2012 a tu na rok 2011 ok 100 dzieciaczków oczekujących..... co się dzieje!!! miejsc 80 wrrrrrrr jeden żlobek na miasto halooo maskara bedzie.... i szok ze nienarodzone dzieci już trzeba zapisywać na listy rezewujących a nie przyjetych.... i co ta Polska robi i nasze samorządy.... jak się mają dzieci rodzić skoro nie ma warunków do opieki zeby rodzice mogli pracować i żyć... ech... mówie wam... a dziś jeszcze na basen na 2 godz i wroce 20 masakryczny dzień dobrze ze jutro juz pt i wolne bedzie..... po padam!!!!!!11

Wisienka z chęcia bym pochlonela tę twoją zapiekankę bo jestem strasznie glodna. Mąż w pracy wiec dziś nie mam obiadku na wejsciu do domku... i ide se zrobić chyba jajo sadzone salatę i ziemniaki mlode bo jeszcze z wczoraj zostaly taki szybki bedzie... ale smaka narobilas ze szok..........

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej Dziubaski :* ja znów problemy z ząbkiem :( jestem padnięta po nocy tak wiec marze o tym zeby sie teraz zdrzemnąć :(
co z Iwonuś ?? Wróciła już ?

Ostatnia edycja:
reklama
kochane moje dziewczyneczki :-) już wróciłam z USG i mam wspaniałe wieści :-D

Na monitorze na samo dzień dobry mój dzidziś rozłożył nóżki i co się okazało...
SYN JAK MALOWANY centralnie było widać całe przyrodzenie :-D
Boże jak ja się ucieszyłam, doczekałam się ukochanej wymarzonej parki :-)

Dziękuję WAM wszystkim za wsparcie i za trzymanie kciukasów ;-) Pipi miałaś przeczucie :tak:

Hej wydrussiu wróciłam i jestem bardzo szczęśliwa :-D A ty kochana jak jesteś zmęczona i miałaś ciężką noc, połóż się i zdrzemnij dobrze Ci to zrobi :tak: Buziaki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry