reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Jejku w ekspresie zrobiłam zapiekankę ze schabem, makaronem, papryka, cebula, rukolą, jajkami i szczypiorkiem i nie pytajcie mnie co z tego wyjdzie:-D

Corin faktycznie IP byłoby szybciej

reklama
Na IP nas nie przyjeli ponieważ są to godziny pracy ginekologów i przychodni a na izbie, jak to pani okreslila, maja powazne przypadki. A poniewaz kolezanka wcale nie jest pewna czy to ciaza to nie traktowali tego powaznie. Ot, polska rzeczywistość zaściankowa.

dziewczyny mam dziwne pytanie. Wydaje mi sie ze zlapalam jakas infekcje TAM ale nie jestem pewna bo nigdy wczesniej nie mialam. Czuje lekkie swedzenie czasami. Jutro mam wizyte i nie wiem czy mowic mu o tym bo nie chce wyjsc na glupia co twierdzi ze cos jest a nie ma. Z drugiej strony chyba lepiej powiedziec

maqnio ja tez tęskniłam ... super,że juz jesteś
Nil powiedz koniecznie albo jakis grzybek sie szykuje albo zapalenie i lepiej to wyleczyć mi ciągle cos dolega ostatnio mnie piecze ale na szczescie dzis mam wizyte i niech mi tam pozaglada i uleczy;-)

corin ja pikole nasza słuzba zdrowia to cyrk jakis...nie obrazajac tych, co pracuja z powołania cała reszte trzeba by spalic na stosie!!!
nil powiedz ginkowi, tu nie ma czego bagatelizowac i trzeba leczyc jesli to faktycznie jakas infekcja, a poza tym zawsze jesli cos cie niepokoi mow ginkowi- od tego jest:)
margeritka trzymam &&&& za wizyte:)

a ja zamowiłam dzis łózeczko:)

reklama
Do góry