reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

ale na szczęście będzie mi mąż toważyszył w tym ważnym momencie :-)
Dobra zmykam się depilować, trochę trzeba się podmalować i w drogę :-)
Ściskam mocno i życzę wam milutkiego dzionka :-)
Uff jak wrócę zdam relację Pa :-)

reklama
Witajcie brzuchatki!Ja wczoraj byłam na usg połówkowym i okazało się,że jednak będzie chłopczyk,a nie córcia jak myslalam cały czas.Jednak usg też potrafi się mylić.Synuś pokazał wczoraj od razu,ze jest chłopcem:)zmartwiło mnie jedynie,ze lekarz powiedział,ze ma małą główkę,tzn niby w normie ale w dolnej granicy normy,sama nie wiem co myśleć.Coś też nie podobało się lekarzowi w obrazie serca i kazał zrobić ekg aby dokładnie wiedzieć co i jak.Wyszłam więc szczęśliwa ale i trochę zaniepokojona.Mąż bardzo ucieszył się,ze jednak syn:)No i maluch po wczorajszym usg zaczął kopać,do tej pory czułam ruchy ale bez kopnięć ,dziś wyraźnie czuję kopniaczki:))))))

Mimi, gratulacje synka. Co do serduszka i główki, to zanim sę zaczniesz zamartwiać to idż na to ekg, może tez i na drugie USG połowkowe - ja czytałam już tutaj kilka historii o tym, jak to wykryto na półwkowym poważną chorobę serca, a potem okazywało się, że to tylko niezbyt dokładny aparat USG.... trzymam kciuki!!

No w sumie balkan masz rację,tak jak z płcią,na genetycznym lekarz nie miał wątpliwości,ze dziewczynka,a co się okazało:)Może po prostu mały spał i niewiele dało się zobaczyć bo niebardzo chciał się ruszać,nie jego pora była na brykanie. Zobaczymy co mój gin powie i jakie badania zleci.

mimi gratuluje chłopca pomiarami nie ma co sie stresowac bo przeciez jest w normie przypomniala mi sie historia mojej kolezanki więc jak ona byla w ciązy lekarz co usg mówił ze dzidzia ma za mały brzuszek do swojego wieku i wiecznie cos wydziwiał suma sumarą urodził sie zdrowy i donoszony chłopak więc nie ma co sie martwic na zapas.

reklama
witam
mimi gratukuje synka i sie nie martw moj ma duza głowe o tydz do przodu tzn głowa była na 24 tc a reszta na 23 jeszcze sie wszystko unormuje

a ja dzis zle sie czuje, wczoraj byłam na urodzinach u swojego ojca i sie chyba przejadłam, padłam z córcia o 20 zbudzilam sie o 23 i do 3 sie tłukłam, spiaca nie jestem ale jakos mi ciazko, nawet mieta mi nie pomogła

czu u Was dziewczyny tez tak wieje, bo u nas strasznie mam wrazenie ze zaraz dach nam podniesie

Do góry