reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

witam mamusie:-)ja dzis wstalam tylko raz o 4 na sisiu ale zasnac nie moglam polozylam sie na boku ale od lezenia juz tak mnie bolal wiec przekrecilam sie na 2 bok ale tez to nie bylo to i skonczylo sie na tym ze najwygodniej bylo mi na plecach ale wtedy maly szalal, snilo mi sie ze za wczesnie rodzilam:-(
Balkan dobrze ze wszystko ok ale stracha mialas tak jes z lekarzami:wściekła/y:
Corin oby z przyjaciolka bylo wszystko dobrze...
Mailuj tez bym zjadla chyba zrobie w nd z buraczkami:-)
Iwonus trzymam kciuki:tak::-)

reklama
Pippi, co do braku motywacji do pracy, to się nie dziwię:)

Iwonuś, Mala monis, trzymam kciuki za wizyty:)

Wisieńka, z tym łapaniem doliny nie jesteś sama...

Iwonuś, Mała Moniś, trzymam kciuki za wizyty...

ale paskudna pogoda - pojechałam oddać samochód, żeby szybę wymienili i mieli mi dać KA, a dali Mondeo i pokrzyżowali mi tym wszystkie plany, bo KA to bym się wszędzie zmieściła, a tak to tylko wpadłam do Leclerca i wróciłam do domu - kupiłam mężlowi zieloną krepinę - dziś Dzień Świętego Patryka i do kanjpoy idziemy, więc mój mąż będzie sobie czapeczkę robił.... :) zawsze uważałam, że mam 2w1 - czyli męża i dziecko w jednej osobie.... :)

Corin, mam nadzieję, że jednak czarne przypuszczenia koleżnaki się nie sprawdzą - ojej.... od razu mi się przypomniał poniedziałek klika mieśiecy temu - chyba tego uczucia poronienia nie zapomnę do końca życia.... :(

za to teraz Mateusz szaleje - wczoraj Tatuś przeprowadził z Nim męską rozmowę, że nie wolno tak denerwować rodziców i chyba sobie wziął do serca.... :)

Anula, ja oddycham normalnie, ale po wejściu na 3 piętro mam zadyszkę jak staruszka....

Anulka mnie nie , jakoś na razie oddycham normalnie, ale ja dośc wysoka jestem i mam długi tułów to mała ma jeszcze sporo miejsca chociaz czuję ją nad pepkiem. Moja panna tez kopie najmocniej jak lezę na brzuchu. Mi tez tak wygodnie a powinnysmy długo tak nie leżeć a ja się ciągle budze na plecach wyciągnieta z rękami nad głową
Psotka to chodz na spacer tą dolina, może nam kurdr przejdzie.

Wszystko mnie boli, ide dziś na basen się rozluźnić

Margerita a ja wystarczy ze sie przejde do kuchni juz tak mam:wściekła/y:
Wisienka moze o to chodzi bo ze mnie to kurczak maly 160:tak:

Ostatnia edycja:
Anulko, ja się szybciej męczę, ale z oddychaniem nie mam problemów.

Wisieńko, u mnie pada deszcz i wieje silny wiatr, więc ten spacer, to tak średnio, chyba prześpię ten dzień... Głupia dolnia!

Wisienka wez mnie ze sobą na basen porobie jako orka:-D
A tak na serio zaraz biorę sie za sprzatanie ,obiad a pózniej kapanie i po 15 wizyta u super pana Dr.:confused2:nie chce mi sie do niego iść wrrrrr .

reklama
Anula ja też żadnej różnicy w oddychaniu nie czuję, jestem od ciebie wyższa o 5 cm ;-)więc to chyba nie od tego... myślę, że po prostu brzuszki są różne - niektóre wysoko, inne nisko, ja mam zdecydowanie nisko jak na razie, więc pewnie dlatego

Do góry