reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Anula no widzisz, a tam masz przeponę, więc już może trochę utrudniać
ja jak wciągnę brzuch to mi się zaczyna dopiero od pępka w dół (po tym czego się wciągnąć nie da poznaję gdzie zaczyna i kończy się macica :-))

pod biustem jeszcze widzę żebra;-)

Witajcie kochane !!!u mnie dzisiaj slonecznie ale za to wietrznie,i taki zimny wiatr niewzielam oczywiscie czapki (bo co tam w koncu slonce)a wrocilam z potargana fryzura i z czerwonymi uszami:crazy: ..trzymam kciuki za wizyty dzisiejsze Iwonus chyba i mala monis jesli czegos niepomylilam.Anula w sprawie tego oddychania to mi tez ciezko oddychac ,szczegolnie wieczorem i w nocy,

ja jestem ciekawa ile mój maluch waży... trzy tygodnie temu miał/a już 430 g...:szok: wtedy gin powiedziała, że "grubasek", jak tak dalej pójdzie to zacznę się obawiać jak ja urodzę...

witaj Teśka:-)

Anula ja mam przymusowy aerobic codziennie, bo pracuję na I piętrze i jakoś głupio mi do windy się pchać:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry