reklama
Anula no widzisz, a tam masz przeponę, więc już może trochę utrudniać
ja jak wciągnę brzuch to mi się zaczyna dopiero od pępka w dół (po tym czego się wciągnąć nie da poznaję gdzie zaczyna i kończy się macica :-))
pod biustem jeszcze widzę żebra;-)
ja jak wciągnę brzuch to mi się zaczyna dopiero od pępka w dół (po tym czego się wciągnąć nie da poznaję gdzie zaczyna i kończy się macica :-))
pod biustem jeszcze widzę żebra;-)
balkan
Fanka BB :)
mi się brzuch zaczyna pod biustem.... ale nie wpływa to ujemnie na komfort oddychania.... ale po wejściu na 3 piętro mam mega zadyszkę....
Witajcie kochane !!!u mnie dzisiaj slonecznie ale za to wietrznie,i taki zimny wiatr niewzielam oczywiscie czapki (bo co tam w koncu slonce)a wrocilam z potargana fryzura i z czerwonymi uszami ..trzymam kciuki za wizyty dzisiejsze Iwonus chyba i mala monis jesli czegos niepomylilam.Anula w sprawie tego oddychania to mi tez ciezko oddychac ,szczegolnie wieczorem i w nocy,
ja jestem ciekawa ile mój maluch waży... trzy tygodnie temu miał/a już 430 g... wtedy gin powiedziała, że "grubasek", jak tak dalej pójdzie to zacznę się obawiać jak ja urodzę...
witaj Teśka:-)
Anula ja mam przymusowy aerobic codziennie, bo pracuję na I piętrze i jakoś głupio mi do windy się pchać
witaj Teśka:-)
Anula ja mam przymusowy aerobic codziennie, bo pracuję na I piętrze i jakoś głupio mi do windy się pchać
Ostatnia edycja:
Iwonuś26
spełniona mamusia!!!
kochane moje ale mnie wspieracie:-) dzięki mam nadzieję że będzie wszystko Ok i ten syn upragniopny :-) aż się boię iść
reklama