reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

jestem ponownie, lezalam i zasnelam przynajmniej czas szybciej leci:-)
tak mysle moze zjem dzis smazone ziemniaki:-Dniestety dzis znowu jakis durny mecz:wściekła/y:
Gocha z tego co czytalam przed badaniem to za duzo, ja mialam 73
dziewczyny a co porabia orchidea bo nie ma jej juz chyba 2 dzien:confused:

Ostatnia edycja:
reklama
Jestem w domciu, zaraz będę nadrabiać całodzienne zaległości, ale na razie egoistycznie musze wam powiedzieć: jaka ona piękna i zwinięta była jak rolmopsik :-D Obie nóżki miala zarzucone na glówkę i tak spała, hahahaha i mlaskała, śmiałyśmy się z lekarką że gada do nas :-D

maqnio trzymaj kochana za chłopaka :-)

A tak wogóle dziś byłam z mężem na zakupach i myślałam że mnie szlak trafi :wściekła/y: Jaki on jest wybredny, mówią że ja mam ciężki gust a on to już wogóle przeginka... Chodziliśmy po galerii jakeś pół dnia i kupił tylko spodnie, kurtę a na buty się nie zdecydował bo żadne mu się nie podobały... Myślałam żę wyjdę z siebie i stanę obok... ostatni raz z nim poszłam :wściekła/y:

Wrócił mój kochany!!! Już mi lepiej:)

Wisieńka, Dawidkowi poduszka pod doopcią nie przeszkadza, i tak w szyjkę daje, eee może do jutra zmieni pozycję;)

Maqnio, pewnie, że zakupy przez net możesz robić, najważniejsze, żebyście spokojnie dotrwały do lipca:) Buziam:***

Anulka, Orchidei odcieli net:((

Sestinko, przegapiłam i nie doczytałam, czy nie odpisałaś na pytanie o Twoją tarczycę?

Iwonuś, mój mąż tak jeansy kupuje, z 10 razy musimy do sklepu jechać;)

Wydrussia, jak Miłoszek? Dokazuje?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry