reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

psota ja nie doczytałam Twojego pytanka zapewne bo poleciałam na to usg. Mam marne wyniki tsh, ft3 i ft4- wszystko ciut ponizej normy. Przed ciaza wszystko było ok. dostałam na szybko jod ale jutro jade do wawy do endokrynologa z wynikami zeby sprawdzic cz to cos powazniejszego czy ciążowa niewydolnosc i dzidzia jod zabiera mi

reklama
Danuska, szczerze powiedziawszy, to nie wiem, na smsy nie odpisuje, pewnie nie ma nic na karcie :-( Jutro do niej zadzwonię.

Sestinko, ja choruję na tarczycę, wiem co to znaczy. W ciąży to lepiej, żeby ft3 i ft4 było w tych górnych granicach, ale jak masz ciut poniżej, to spokojnie:) Endokrynolog Ci to ustabilizuje:) A bierzesz euthyrox, albo inne tego typu leki?

Ostatnia edycja:
wyderko spijcie dobrze:*
ja tez uciekam..duzo dzis wrazen:)
jeszcze raz dziekuje Kochanym Brzuchom za wszystkie cieplutkie słowa wsparcia i za przemiłe powitanie:-)

spijcie spokojnie Kochane Dwupaki!

Sestinko, ja biorę euthyrox, ale choruję na hashimoto i niedoczynność. Nie denerwuj się, będzie dobrze:)

Ja też uciekam spatuchny, dobrej nocy Słonka i małe Promyczki:)

reklama
Do góry