reklama
NiL
Fanka BB :)
znikam dziewczynki bo maz sie pcha do kompa
Buziaki
Buziaki
Gocha37
Fanka BB :)
Veronique-mała straciła przytomność jak szykowała się do szkoły. Ale juz jest ok i może jutro wyjdzie ze szpitala.
maqnio
Mamusia Różyczki
gocha mam nadzieje ze córci nic nie bedzie i ze wypuszcza ja ze szpitala
veronique czyli ginka kazała powtorzyc? oj bidulko, obys tym razem dała rade
a ja siedze na allegro i zamówiłam sobie wkłady poporodowe, laktator, kocyk dla bobo i pieluszki..nic mi innego nie zostało, bo z łózka sie ruszyc nie moge, dobrze ze jest net, bo do porodu zostałabym z niczym. troche załuje ze ominie mnie to całe chodzenie po sklepach i wybieranie wszystkiego, ale co tam, sa wazniejsze sprawy. bede łowic w sieci
veronique czyli ginka kazała powtorzyc? oj bidulko, obys tym razem dała rade
a ja siedze na allegro i zamówiłam sobie wkłady poporodowe, laktator, kocyk dla bobo i pieluszki..nic mi innego nie zostało, bo z łózka sie ruszyc nie moge, dobrze ze jest net, bo do porodu zostałabym z niczym. troche załuje ze ominie mnie to całe chodzenie po sklepach i wybieranie wszystkiego, ale co tam, sa wazniejsze sprawy. bede łowic w sieci
maqnio
Mamusia Różyczki
teska spokojna głowa teraz jest taki wybor w sklepach, ze na dobra sprawe poswiecisz jeden dzionek i mozesz wszytko kupic za jednym zamachem, ja sobie zakupy rozkładam w czasie zeby az tak bardzo nie odczuc jak mi portfel chudnie
Iwonuś26
spełniona mamusia!!!
maqnio witaj kochana, jak dobrze że już z nami jesteś... :-)
Co co że cię ominie bieganie po sklepach, ważne jest to aby wszystko było wporządku z Tobą i z Różyczką
Corin gratuluję córy :-) jutro o tej porze też już napewno będę znała płeć dzidzi.
Co co że cię ominie bieganie po sklepach, ważne jest to aby wszystko było wporządku z Tobą i z Różyczką
Corin gratuluję córy :-) jutro o tej porze też już napewno będę znała płeć dzidzi.
reklama
maqnio
Mamusia Różyczki
iwonus haj kochana racja, najwazniejsze zeby malenka jak najdłuzej w brzuniu byla. teraz troche zmieniły mi sie priorytety trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte