reklama
Veronique1986
Fanka BB :)
Gocha a Ty mialas robiona ta krzywa glikemizczna ? Czy zwykle badanie ...
A nie jadlas nic dzisiaj ? Oczywiscie jesli to bylo .... zwykle badanie na cukier ... bo tak to kurcze nie wiem nie znam sie ..
Ja za tydzien ide na kolejna ta krzywa glikemiczna bo dzisiaj nie dalam rady
A nie jadlas nic dzisiaj ? Oczywiscie jesli to bylo .... zwykle badanie na cukier ... bo tak to kurcze nie wiem nie znam sie ..
Ja za tydzien ide na kolejna ta krzywa glikemiczna bo dzisiaj nie dalam rady
NiL
Veronique ja też mysle że będę mieć chlopca (chociaz czasami wyobrazam sobie druga malutka dziewczynkę)
mi zupełnie wszystko jedno kim maluch bedzie. W pierwszej ciazy dowiedzialam sie w 8 miesiacu ze corcia, tylko ze wtedy to tak bardzo pragnełam coreczki ze nawet nie chcialam za szybko wiedziec
Gina ja tez czasmi myśle o dzidzi ,Gabryś' bo tak chce mu dac na imie
zobaczymy czy siusiaczek czy hamburgerek bedzie
mi zupełnie wszystko jedno kim maluch bedzie. W pierwszej ciazy dowiedzialam sie w 8 miesiacu ze corcia, tylko ze wtedy to tak bardzo pragnełam coreczki ze nawet nie chcialam za szybko wiedziec
Gina ja tez czasmi myśle o dzidzi ,Gabryś' bo tak chce mu dac na imie
zobaczymy czy siusiaczek czy hamburgerek bedzie
Ostatnia edycja:
Veronique1986
NiL Ajjj ja mowie Tobie od poczatku czulam ze chlopiec bedzie ... moze u Ciebie tez ? Ale wiesz kurcze najwazniejsze ZDROWKO aby bylo zdrowe a czy chlopiec czy dziewczyna to tam ... :* najmniej waznee
Gocha37
Veronique - to była właśnie ta próba glikemiczna. Ale być może to ze względu na stres - mam córcię w szpitalu i wczoraj wieczorem zjadłam trochę słodkiego na poprawienie humoru. Może to od tego? :-(
NiL
Veronique pewnie! A ty na kiedy masz termin bo jak mi sie uda to moze w Toruniu urodze
Nil ,nie jestes sama ,ja tez jeszcze niewiem co nosze pod serduszkiem,ja osobiscie czuje ze to dziewczynka a ty jak czujesz?:-)ja tez w piatek ide do ginekologa i moze sie dowiem cosikapropos slodkosci ,to prawda u mnie tez tak jest ze jak zjem slodkie to dzidzia robi sie bardzo akktywna
Veronique1986
No to pewnie od tych slodyczy Bidulko :* a co Coruni sie stalo :*Veronique - to była właśnie ta próba glikemiczna. Ale być może to ze względu na stres - mam córcię w szpitalu i wczoraj wieczorem zjadłam trochę słodkiego na poprawienie humoru. Może to od tego? :-(
Veronique pewnie! A ty na kiedy masz termin bo jak mi sie uda to moze w Toruniu urodze
Kochana ja mam na 20 lipca
Ostatnio edytowane przez moderatora:
NiL
Teśka ja czuje ze chlopiec ale jakos tak pewna nie jestem swojego przeczucia. Poczekamy do piatku
Veronique super bo ja na 21
Veronique super bo ja na 21
reklama
dodi_misia
hej kochane, ja mam chwilkę, więc was podczytałam
Maqnio super, że już jestes z nami!! cieszę się bardzo!
Corin, super wieści, gratuluję córeczki!
Reszty nie pamiętam, co chialam napisać ale wszystkie was gorąco pozdrawiam:-)
Dostałam dziś paczkę z tymi ciuszkami które zamówiłam na allegro. Są piękniejsze niż na zdjeciu, no i nie wiedziałam, że aż tyle ich będzie, dwie duże siatki.. Jak narazie muszę sie z kupowaniem ciuszków wstrzymać, bo za duzo będzie!
Maqnio super, że już jestes z nami!! cieszę się bardzo!
Corin, super wieści, gratuluję córeczki!
Reszty nie pamiętam, co chialam napisać ale wszystkie was gorąco pozdrawiam:-)
Dostałam dziś paczkę z tymi ciuszkami które zamówiłam na allegro. Są piękniejsze niż na zdjeciu, no i nie wiedziałam, że aż tyle ich będzie, dwie duże siatki.. Jak narazie muszę sie z kupowaniem ciuszków wstrzymać, bo za duzo będzie!