reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Corin nie ma co, ide dzisiaj kupic kupon z loterii :-D na bank cos wygram z moim przeczuciem :-D ahahah
i wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaa jak fajnie!!

Maqnio kochanie, witaj slonko. Ciesyzmz sie ze jestes juz w domu i ze w koncu wyszlas z tych szpitalnych murow. Super ze Rozyczka jak na razie sie trzyma w brzuszku, oby jak najdluzej. Tesknilysmy bardzo :*

reklama
Corin w koncu trafilam:-)gratuluje:-D
Weronika spokojnie powtorzysz:tak:ja tez balam sie 2 razu ale nastawilam sie i jakos sie udalo chociaz nie bylo latwo, wez moze cytryne ze soba...

Ostatnia edycja:
Mailuj przemysl zakup fretki 100 razy :-D ja mialam 7 na raz i wiem co to znaczy. Wiadomo ze z jedna nie ma az takiego problemu, ale mimo wszystko ta jedna liczy sie jak 2 psy :-D wszedzie jej pelno, wszedzie sie wsciska. A jak trafisz na takiego potwora jakiego ja mialam to bedziesz miala ciagle kwawiace cialo. Choc nie powiem, mojego nie oddalabym za nic w swiecie, ale gdybym mogla cofnac czas nie zdecydowalabym sie chyba na zwierzaka. Pozniej jak wyjezszam ktos sie musi nim zajac, musi go puscic zeby sie wybiegal, a dodatkowo mam jaszczura i tez trzeba go karmic robalami, a nie kazdy jest do tego zdolny :-D
Ostatecznie gdybym mogla zostalabym tylko z dzieckiem a nie ze zwierzakami, pewnie jak sie juz pojawi na swiecie to bede je troszke zaniedbywac.

reklama
Do góry