reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

licytowałas z allegro? Ja kilka sztuk i jestem tez zadowolona;)
Tak z allegro bo sklepowe ceny to kosmos a zwłaszcza te specjalistyczne, tylko dla ciężarnych.
Pipi zamówiłam z jakiejś Polskiej firmy Oasi i powiem ci, ze legginsy super, na brzuszek ładnie i miekko wchodzą a tunika układa się świetnie. Ja zamawiam czasem z netu i nie narzekam, chyba , ze mnie ktoś oszuka ale na razie zdarzyło a raczej zdarza bo mam nadzieję, ze jednak przesyłka przyjdzie mimo spóźnienia i braku kontaktu, tylko raz.
Anulka my tez jestesmy teraz na etapie Hani a Emilia to dlatego, ze tak na imie miała moja mama, niestety zmarłam 3 lata temu, mi to imie się ciepło kojarzy i bardzo podoba ale nie twierdze, że nie może je nodić diablica wcielona w tamta dziewuszkę:-D
A gdzie jest mój ciążowy suwaczek:szok: Ten kolorowy??? Długo go nie mam???

Ostatnia edycja:
reklama
Wisienka oba ladne, jeszcze masz czas:-)teraz dzieci sa podle bylam tydz temu u rodzicow, moja siostra z 3 kl robila mnozenie w slupkach ale zaczela mowic jak bedzie gdy juz urodze i w koncu zamiast lekcji zastanawiala sie jak kiedys nazwie swoje dziecko uznala ze Zosia albo Marcin;-)az mama musiala sprowadzic ja na ziemie i obrazona zaczela mnozenie:-D

Balkan - ja polecam 9 miesięcy, mam dwie pary, obie super
Teśka - miarodajne wyniki podobno są po 24 tyg
Sestina, no mi się jutro zaczyna 25 tydzień, więc najpóźniej w pon chciałabym właśnie zrobić..jakoś przeżyjemy;-)

Ostatnia edycja:
Pippi, dzięki śliczne - jutro ruszam sie samochodem to skoczę do tego sklepu i pooglądam....

Anula, z tego co piszesz to współczuję Twojej chrześnicy takiej siostry - tymi nożyczkami to nie tylko grzywkę mogła Jej obciąć.... :(

Anula to tak jak moja siostra jest w 4 klasie podstwowej ,i tez diabelek z niej niezly ale jak cos powie to mozna pasc ze smiechu a ona sie obraza jak sie z niej smiejemy:)i tez mowi ze by chciala zebym urodzila dziewczynke bo chlopcy sa wredni ,a ja smieje sie ze i ona jest wredna a ona mowi ze tylko ona jest taka wredna anasza napewno taka niebendzie he he:)ach te dzieci

Teska mi lekarz powiedział od początku 24 tc.
Anulka no pewnie u nas zmienia się ciągle, to dziwne bo Macka to byłam od razu pewna.

Zabieram się za porządki. jak mam więcej siły to staram się to wykorzystać. Nastawiąłm pranie i pościeliłam łózka, teraz kurze i podłogi a potem kuchnia i obiad. Dzis schabowe ze słodkim groszkiem i ziemniaczki. Ale zupke jeszcze jakąś wymysle bo potem lubie ją jeszcze z wieczorka zjeść i mi zawsze brakuje. Zobaczę co ma w lodówce.
Nie wyłączam kompa to mam was na oku;-)

balkan - aaaaa sorrrry , głupotę ci napisałam, producent się nazywa 9fashion, a 9 miesięcy to sklep z różnymi firmami, już mi się całkiem pokręciło...

a ja w końcu kupiłam przez taki sklep internetowy Sesile.pl bo tam mieli najtaniej

balkan oni nie uznawali klapsow tylko tlumaczenie ale jednak i klapsy musieli zastosowac i nic nie daje a juz ma 6 lat, najgorsze ze mniejsza ma ponad 2 teraz i nasladuje starsza:-(
Teska u mnie tez dziewczynke chciala zeby sukienki oddac:-D

reklama
Do góry