reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
no ladnie nawalilyscie stron, 16 do nadrobienia, nawet mi sie nie chce tego wszystkiego czytac :-D
dzisiaj przyszla siostra D z synkiem miesiecznym i dala go mamie zeby mogla sie przespac, mama sie chciala przespac bo maly za cholere spac nie chcial wiec podrzucila go mnie i maly zasnal kolo mnie na godzine :-D powiedzieli ze mi codziennie go dawac beda jak takie czrodziejskie rece mam do dzieci :-D ahhaha spoko ^^ jak tylko bedzie spal to sie moge opiekowac ^^

a co do golenia to jeszcze widze, a pozniej bede sie chyba golic tak jak sie podciera po sikaniu :-D ciekawe do ktorego momentu dosiegne ahahha ^^ a jak nie to sie fryzjerem meskim posluze i juz, w koncu do czegos go trzeba uzyc :-)

iwonus widzę że Ty z okolic Płocka. Nie wiesz przypadkiem czy nadal w zoo słonia mają bo bylismy w Bydgoszczy ale tam nie ma a corci bardzo zależy właśnie na słoniu:laugh2:

Hej kobitki. Ja juz po wizytach. Nie miałam czasu dziś zaglądac a potem to juz oczywiście musiałam odchorować ten meczący weekend. Padłam i spałam 3 godziny ale mało pomogło bo dalej chodziłam po ścianach. Jutro tez pewnie mnie niewiele bedzie bo jadę na badania i zostaję u sister na caly dzień. Jutro mam to picie glukozy więc trzymajcie kciuki bym tego nie haftła. Pozdrawiam wszystkie , buziaki

Nil kochana, ostatnio byłam latem w naszym płockim Zoo Słonie są nawet dwa albo trzy

Wisienka w takim razie trzymam kciuki aby się wszystko powiodło :tak: a co do pica glukozy to Cię pocieszę że przede mną też to świństwo ale nie wiem kiedy...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzieki iwonuś. Skoro latem były to teraz chyba też. Ja tam byłam 2 lata temu i jeden był ale jak 2 lub 3 to tym lepiej
Wisienka wez cytrynkę. Mozna powiedziec ze z nia nawet niezle bylo

Ostatnia edycja:
em_ka też racja :-) Ja narazie jeszcze golę się na wyczucie, ale jak ostatnio szłam do ginka to użyłam lusterka, bo fajnie by to wyglądało jakby pozostawały takie kempki hehe :-D
Nil myślę że są te słonie, aczkolwiek ten jeden był wiekowy, ale wrazie czego są jeszcze dwa pozostałe...

Dziewczynki zmykam do łóżeczka... Dobranoc Kochane papatki :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Doberek laseczki i bąbeleczki kochane :*:*:*
No ja już standard pospane od 5.30 hihi :-D ale wyspałam się,mała w nocy prawie nic nie kopała już się martwiłam a z rana jak zaczęła to ojjj :-D
Mam nadzieję,że i Wy wstaniecie wyspane i z dobrymi humorami :*:* :-D :-D

reklama
Witam i ja :-)
Choróbsko chyba już odchodzi w siną dal. Męczy mnie tylko kaszel i słaba jestem dzis jak mucha. Siedzę i pocę się ze zmęczenia... Koszmar jakis.

Ale humorek dopisuje mimo wszystko, bo jutro wielki dzień ;-) A na dodatek, wg strony którą jakis czas temu zamieściła Wisienka, dzis zaczynam szósty miesiąc :-D

Ostatnia edycja:
Do góry