reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
NiL ja też na allegro kupowałam coś jak mailuj wkleiła tylko też 190, i jestem bardzo zadowolona. I w sumie wolę taką niż ułożoną już w literę c bo wydaje mi się, że jest więcej opcji jak ją położyć, żeby wygodnie było. Bo standardowo w miarę w lini prostej między nogi a dalej troszkę pod brzuch, ale jak miałam noc kiedy bardzo bolał mnie kręgosłuk to połową kładłam za plecami a połowę z przodu pod brzuszkiem i dopiero udało mi się zasnąć odciążając ten kręgosłup.

Sis, już dzisiaj nie, bo ledwo leżę;)

Iwonuś, tak sobie pomyślałam, że ten ból w porówaniu do bólu przy porodzie to pikuś i jakoś mi się lepiej zrobiło;) hehe;)

Mailuj, ja chyba sobie lustereczko sprawię;)

mailuj dzieki wielkie na pewno sobie taka kupię.
basieniak wlasnie o odciazenie kregoslupa mi chodzi bo moj juz dosc nadwyrezony. Może ta poducha ma jakas magiczna moc i cc unikne (zawsze mozna wierzyc)
psota co do bolu przy porodzie to jak przy moim 1 porodzie nadeszly takie srednie skurcze to ja bylam wniebowzieta. Nie dlatego ze bolalo ale dlatego bo myslalam, ze tak wlasnie boli caly porod:-D

Ostatnia edycja:
reklama
psota masz rację jakoś trzeba się pocieszać :sorry:

dziewczyny wiecie co ja słyszałam Ze w tych poduszkach jest taki materiał jakby drobny groszek i on się ponoć zsuwa, że zostaje sama poszewka, ale nie wiem czy to w 100% prawda...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry