reklama
Corin
Mama Trójki :)
Wykruszacie się, to i ja uciekam, dobrej nocki :****
NiL
Fanka BB :)
iwonus tzn cos takiego jak w tych z dziura w srodku, poporodowych? bo tamta to na nic mi sie nie przydala, twarde to, usiasc i tak nie mozna bo szwy ciagna blee teraz lezy gdzies w piwnicy.
mailuj
Moja ma kulki w środku, dzięki temu moge sobie zrobić wyżej pomiędzy nogami a niżej pod brzuchem
Faktycznie Corin uswiadomiła mnie, ze efektów fryzury nie widać. Ale to chyba lepiej dla mnie
Faktycznie Corin uswiadomiła mnie, ze efektów fryzury nie widać. Ale to chyba lepiej dla mnie
Iwonuś bo te poduszki są z różnym wypełnieniem, i są też takie jak piszesz z wypełnieniem steropianowym i o nich też słyszałam kiepskie opinie, i że skrzypią jak się steropian ociera o siebie. w swojej czegoś takiego nie wyczuwam, ale nie wiem jak będzie po dłuższym użytkowaniu (choć już z półtora miesiąca ją mam. I fajnie bo połowa jest w miarę sztywna i nadaje się super między nogi lub za kręgosłup a reszta ma ciut mniej wypełnienia i dzięki temu można ją wygiąć jak tylko wygodnie. Poszukam w aukcjach na allegro jaką dokładnie kupiłam to może linka wstawię.
NiL
Zawsze mozna wyprobowac, ja tam zamawiam.
Swoją drogą jak slodko wyglada to malenstwo obok mamusi na tej poduszce. Już nas tak widze
Swoją drogą jak slodko wyglada to malenstwo obok mamusi na tej poduszce. Już nas tak widze
mailuj
Nil tylko taką na 190cm
Aż 190cm ! Poduszka do snu w ciąży i karmienia 3w1 (1489556799) - Aukcje internetowe Allegro
Ja dokładnie taką kupiłam i od tego użytkownika, i przyszła bardzo szybko i wszystko ok. Ale może teraz coś taniej można kupić.
Ja dokładnie taką kupiłam i od tego użytkownika, i przyszła bardzo szybko i wszystko ok. Ale może teraz coś taniej można kupić.
reklama
NiL
mailuj pewnie! Wierzę wam:-) wolę kupić właśnie sprawdzoną przez przyszłe mamusie