Veronique1986
Fanka BB :)
Napiszę Tobie w prywatnej wiadomosci z uzasadnieniemVeronique, a do jakiego lekarza chodzisz, bo ja też jestem z Torunia i się zastanawiam, czy dobrze wybrałam?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Napiszę Tobie w prywatnej wiadomosci z uzasadnieniemVeronique, a do jakiego lekarza chodzisz, bo ja też jestem z Torunia i się zastanawiam, czy dobrze wybrałam?
Nie wiem czy docieraja te wiadomosci bo sa male problemy z wyslaniem ich ... ale wyslalam 2 razyVeronique, a do jakiego lekarza chodzisz, bo ja też jestem z Torunia i się zastanawiam, czy dobrze wybrałam?
GRATULUJE i Witam serdecznie:-)cześć dziewczyny. ja mam być mamą 13 lipca :-)
dobrze że po synku dużo rzeczy zostało to mało co dokupimy :-)
Veronique - Docierają, docierają, tylko nie wiem, czy lecą w drugą stronę, bo też jakoś mi nie szło to wysyłanie