reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Myśa no to teraz mnie nastraszyłaś. Ja lece w niedziele...
kochana nie stresuj się, ja miałam już w domu plamienia a jak przyleciałam do Polski to była wieczorem masakra, jeśli ty czujesz się dobrze to nie masz się co bać, ja teraz leże oszczędzam się wię i plamienia są niewielkie. Staraj się wyluzować przed lotem i będzie ok.

reklama
Ginka kazala sie pokazac jak bol nie bedzie ustepywac napisla smsa .
A ja w internecie przeczytalam ze na poczaatku to jest niebezpieczne bo moze byc obumierajaca ciaza ?!
BOZE :( poki co od 30 minut nie boli bo siedze i pisze do Was. Na to wszystko mdlosci ... boje sie Dziewczyny ...nie chce stracic tego babelka ...:(nie wyobrazam sobie ... tak bardzo sie boje a Pawel wroci dopiero po 22 z popoludniowki :( a nie chce wszczynac alarmu bo kazdy bedzie dzwonic ... do mnie

Veronique, nie czytaj w necie, bo tylko się nastraszasz. Dobrze, że się skontaktowałaś z lekarzem, teraz odpoczywaj i się nie nakręcaj. Będzie dobrze. Głowa do góry i nie panikuj. Odpoczywaj!

Dzięki Anulka, dziewczyny u mnie nie wyczuł powiększonej macicy :( polozna powiedziala,ze kazda ciaza jest inna. Wiec Robie sobie wolne od forum do nst. wizyty napisze co i jak, gdyz czytajac niektore rzeczy bardziej sie nakrecam i mam wieksze obawy, np. odnosnie tej powieksonej macicy. Wy macie, ja nie.Za to mam juz zalozona karte ciazy i na najblizszej wizycie dostane ksiazeczke :p

Kurcze ja na poczatku miala,m tak samo nawet nie chcial mnie zbadac spojrzal na mnie jak na idiotke !
Poszlam do innego lekarza i powiedziala ze moze przelozymy wizyte by mnie nie rozczarowac... ze nic nie zobacze ale zbadala powiedziala ze kazda ciazai jak i kobieta jest inna mam sie nie przejmowac nie martwic i zrobila USG i i co ?! FASOLKA ! Zmien lekarza serio ...

Dziewczynki rzadko do Was piszę ale codziennie podczytuję. Kurcze, ale macie produkcję :-)
Ja już jutro idę do lekarza. Powiedzcie mi czy możliwe że już jutro coś zobaczę? Przypominam że OM 13 październik, a 17 listopada beta 1359u/l

Moja koleżanka też jest w ciąży. Normalnie wyliczyłyśmy, że tydzień po mnie bo OM miała około 20.11. A dzisiaj zrobiła betę i wyszło jej ponad 16 000. Szok. To tak jakby jednak zaszła wcześniej.
Boję się trochę jutra, czy wszystko będzie dobrze i jeszcze te papierochy :wściekła/y:

Anima, mi się wydaje, że są duuuże szanse, że już jutro zobaczysz może nawet serduszko. Ale oczywiście, to zresztą my w kółko tu piszemy, każdy jest inny. Będzie dobrze, jutro czeka Cie niezapomniany dzień pełen radości :) 3mam kciuki!
Zuzu, ja też siedzę przed kompem i oglądam. Na razie w wózki to jeszcze nie weszłam, raczej oscyluję wokół ciuchów dla mnie w ciąży i dziabąga jak się urodzi. Ale wózek wydaje się b. fajny.

reklama
Do góry