reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

A ja dziś wyszłam na balkon spojrzałam na niego ,,, i stwierdziłam,że jutro może powoli ogarne go po zimie bo syfu tam sporo sie narobiło :eek: nawet dywanik z owczej wełny nie mój tam leżał chyba spadł komuś :szok: więc wywaliłam do śmieci :-D
Iwonuś to faktycznie miałaś dosłownie "dzień świra" :-D ale co do tej "gleby" to dobrze ,że jednak jej nie zaliczyłaś uffff

Ostatnia edycja:
reklama
Sis, no 100 km to by było super, wsiadłabym w auto i raz dwa była u Ciebie, później zmiana i Ty do mnie;) Ale masz rację, odbijemy sobie:))

Sestinko, a my jesteśmy rówieśniczkami ciążowymi, teraz zwróciłam uwagę;)

Iwonuś, no to faktycznie, heheh:) Miałaś przygody;))

Sis, no 100 km to by było super, wsiadłabym w auto i raz dwa była u Ciebie, później zmiana i Ty do mnie;) Ale masz rację, odbijemy sobie:))

Sestinko, a my jesteśmy rówieśniczkami ciążowymi, teraz zwróciłam uwagę;)

Iwonuś, no to faktycznie, heheh:) Miałaś przygody;))
Psota już Ci kiedys o tym pisałam:);)

Iwonuś, nie tylko Tobie, ja ostatnio poszłam zanieść mocz do badania i zapomniałam nasiusiac do kubeczka... oddałam pusty;] Dobrze, że Pani w laboratorium zauważyła;)

To Ty tak samo masz jak mój Tomek :-D on jak wstaje do pracy to nie wie co sie dzieję i gdzie sie znajduje,dopiero po powiedzmy 15 minutach czai co i jak :-D
Ja znów wstaje na równe nogi i kumata jestem od razu więc jak jeździliśmy na grzyby z sąsiadami to się śmiali,bo ja koszyki trzymałam termos z kawą dla Tomka kanapki a ten szedł i nie wiedział o co kaman hahaha kiedyś zamiast koszyka wziąć chciał z balkonu takie wiadro po kleju hahahhahaha

reklama
jestem ponownie:-)a co do zamotania w ciazy tez tak mam raz zalozylam bluzke bez biustonosza:szok:dobrze ze gdy wkladalam plaszcze zobaczylam:-Dja pije kawe bo tak spiaca jestem ze szok i jem ciasto az dziwne bo do tej pory mnie odrzucalo:tak:

Do góry