reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Kuźwa ale chamy są na świecie daj spokój :-( u nas są takie szybiki właśnie w wiezowcach i one mogą byc obudowane płytkami ale nie na stałe i pól tego dzis mi rozebrał ten hydraulik :wściekła/y: więc wiem co i was czeka i współczuję i jeszcze taka podwyżka że aż oczy bieleją :szok:

reklama
Witajcie ja juz połaziłam po miscie ale za to jakiego dostałam apetytu 2 dolewki zupy pomodorowej zjadłam pycha tak mi smakowało

Ciesze sie bardzo ze u Maqnio jest wszystko w porzadku z Różyczka i z nia ze sytuacja opanowana bedzie dobrze napewno

orchidea współczuje sasiadów miałam podobna sytuacje jak ty pode mna sasiadka miała sucho a ta jeszcze nizej miała zalany sufit przyszli ze spółdzielni sprawdzac i okazało sie ze posadzili mnie ze to prze ze mnie kobieta ma zalane pisałam odwołanie bo obciazyli mnie kara i okazało sie po dokładnej kontroli ze to z dachu szła woda ja mieszkam na samej górze tak ze niestety ale to nie moja wina tylko spółdzielni ze maja dziurawy dach a szło gdzies przy wylotach kominowych , ale najlepiej na kogos zwalic wine a samemu umyc rece

marzenka no właśnie ta kobita jest taka,że zwaliłaby na każdego oby tylko na nią nie szło zwalić :tak: u nas kar nie ma ale wiesz odszkodowanie wypłaca spółdzielnia a są to śmieszne naprawdę sumy bo nawet na farbę nie starcza,ale swojego dopiąć próbuje,jak mi jutro znów coś wymyśli to pójdę do mieszkaniówki i niech przyjdą bo to jakieś chore sie robi
Jej ale pogoda cudna !!! Szkoda ,że nasze bąbelki na maja nie mają terminu hihi bysmy miały z kim spacerować :D

Ostatnia edycja:
orchidea spółdzielnia mi nie nałozyła kary tylko ta kobieta miała ubezpieczone mieszkanie i z ubezpieczalni mnie tym obciazyli bo spółdzielnia zwaliła wine na mnie to była kwota 500 zł z groszami jednak jak ja byłam pewna ze nikogo nie zalałam to jakim prawem mam płacic pisałam dla tego odwołanie i przyszła komisja dokładnie to zbadac z tej ubezpieczalni , jednak to oni stwierdzili ze to cieknie z dachu i oni obciazyli spółdzielnie , jednak mieszkaniówka chciała to zwalic na mnie szkoda słow zrobiłam z tego porzadna afere wtedy bo tak sie wsciekłam ze ho ho

Ale stare ku... no tak najlepiej, przecież zwalić na kogoś,niech płaci a panie w mieszkaniówce będa więcej na kawki i słodkości miały
Ja dziś sie smiałam już do tego hydraulika ,że wiesz papier niech mi napisze,że u mnie sucho ale jutro jak przyjdzie robic ten szybik to nie daruje mu ma podpisać taki papier i tyle

Mailuj, zobaczymy czy nasze przeczucia się sprawdzą ;)

Zaneta, nie bój się, będzie wszystko dobrze, ja też się strasznie obawiałam i niepotrzebnie:)

Dziewczyny na 1000% będzie dobrze z Waszymi bąbelkami !!!! I z ich serduszkami też !!! &&&&&&&&
Wiecie co jakieś chmury przyszły do mnie jak na burzę :szok: aż się ciemno zrobiło dziwne kurde
sis to kuksańce dostajesz od niunia małego hihi

reklama
Do góry