reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Sis, więc to prawda, że przeciwności się przyciągają, u nas Marcin od razu wie co i jak, ja musze dojść do siebie;) A na grzyby, to kilka razy przeze mnie nie pojechalismy, bo z łóżka wstać nie chciałam;)

Marzenko, ja grzyby lubię tak sobie, ale zbierać uwielbiam:)

Anula, właśnie! miałam Cię opierniczyć;) Dlaczego chodzisz po sklepach, miałaś odpoczywać!!! Niu Niu Niu, Ty Ty;)

Ostatnia edycja:
psota bylam na cwiczeniach a biedronke mam przy bloku wiec weszlam i oplacalo sie wrzuce wam zdjecie ale juz nie dzis;-)na uczelnie mam 5 min wiec wcale sie nie nachodzilam, cos te nasze suwaczki klamia pisze ze moj dzidzius ma 400g a juz tydz temu bylo 540:-D

Ja kocham grzybobranie :zawstydzona/y: marzenka może sie razem kiedyś wybierzemy a później sosik będziemy wcinały hihi mniammm i ten zapach lasu na jesień cos pięknego
(no to wskoczyłam na chmurkę marzeń hihi)
sis no ja widzę,że serio te + i - się przyciągają hahaha może inaczej by sie pary zanudziły a tak zawsze sie coś wydarzyć może hihi
Anulkaojj tam stanik dobrze ,że majtoszki załozyłaś hahaha

Witam wieczornie :-) Jak mi się nudzi.... Myślałam, ze fajnie bedzie bez rodzinki a tymczasem brakuje mi ich jak jasny gwint... Wczoraj gadaliśmy na skype i aż się popłakałam jak słyszałam dzieciaki i męża. Jakby to było bliżej, to wsiadłabym w samochód i pojechała do nich...

Corin tulimyyyyyy nie płakuniaj kochana tylko czasem i tęsknota sie przydaje ;) A wierzę,że dasz radę i wytrzymasz pare dni ;) A jak cos to sie jakos zgadać możemy na herbatkę

orchidea masz racje:-)przyciagaja sie przeciwienstwa u nas ja jestem rozgadana a moj twierdzi ze mowi tylko gdy ma cos do powiedzenia a nie tak jak ja caly czas:-)co do wstawania rowniez on budzac sie nie wie co ma robic a ja wstaje od razu;-)
corin mam podobnie gdy moj jedzie do mamy czasami zostaje na noc niby sie ciesze ze sama bee odpoczne a pozniej chodze jak durna i pisze smsa za smsem:-D
mierzylam plaszczyk na wiosne brakuje mi duuuuuzo, przerobie guziki na sam brzeg ale cala wiosne nie wychodze w nim...

Ostatnia edycja:
Corin, doskonale Cię rozumiem, mojego męża nie ma od 8 rano i już tęsknie i mi smutno, a jeszcze 2 dni bez niego... Ale damy radę, dobrze, że są teraz telefony i kompy:)

reklama
Jak tylko będziesz miała chęc to daj znac i już ;)
Wiecie co serio ten internet czasem to ratuje człowieka od nudy a jeszcze można poznać tak wspaniałe kobitki jak Wy :zawstydzona/y: komórka skype komp fajne sprawy

Ostatnia edycja:
Do góry