reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
Corin my to mamy te ceny jakieś kosmiczne :szok: weź chleb płacę 4,20 już a jescze parę dni temu 3,80 był pensje niech chamy podniosą a nie ceny pierdzielony Bronek i jego rządy wybiłabym cały ten Sejm :wściekła/y: no maka w sklepie koło mnie tyle kosztuje ciekawe czy w auchanie taniej jak będziesz to loooknij tam ;)
sis podsyłaj !Bo tam serio do Ciebie zaczniemy na zakupy jeździć
Iwnouś :* a czemu sie boisz tego 3d ???

Sis, tak szczerze powiedziawszy, to Twoja mama ma rację, przecież nie po to rodzimy dzieci, żeby je za chwilkę oddawać do żłobka, wiem, że czasem sytuacja finansowa nie daje wyboru, ale ja mimo wszystko uważam, że w tych pierwszych 3 latach mama powinna być ze swoim maluchem. Pisz kochana, jak coś, pomożemy:*

Iwonuś, witaj! nie bój się;)

Iwonuś26 na pewno tak będzie a widzę,że chłopca do pary z Amelką byście chcieli:) Więc trzymam kciuki za chłopaka ślicznego i zdrowego:)

Dziewczyny a jak u Was z ruchami. Czujecie dzidzie cały dzień? Bo moja Haneczka rusza się najbardziej wieczorem i nad ranem jak mamusia do ubikacji wstaje:-)! W dzień jest mało ruchliwa- czasami jak leżę na lewym boku to ją czuję.

orchidea boję się troszkę roszczarowania, bo powiem szczerze że nastawiłam się bardzo na synka. Tym bardziej że na ostatniej wizycie ginek powiedział że może być chłopczyk to już wogólę w padłam szał zakupów, ale tu nie chodzi o ciuszki tylko o moje nastawienie. Ale z drugiej strony najważnejsze żeby było zdrowe :tak:

Oleńka, mój synuś nie ma określonych godzin na fikanie w brzuszku;) Raz się wierci w nocy, raz w dzień. Teraz właśnie się rusza, czuję go już od dobrej godziny, a całą noc i cały poranek był spokojny:)

reklama
Witajcie kochane mamuski:-) ja juz od rana na szybkich obrotach cos mi sie poprzestawiało i mam tyle energi ze ho ho

dodi wszystkiego najlepszego kochana duzo duzo duzo zdrówka i pociechy z dzieci

trzymam kciuki za mamuski które dzisiaj ida na usg aby sie spełniły wasze marzenia i dzidziusie były takie jakie chcecie

Corin was cos bardzi sie ima ta choroba aby w koncu wszystko pusciło i zdrówko zagosciło

Do góry