reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Dzięki dziewczynki za wsparcie kochane jesteście
Ale z drugiej strony mój lekarz jakby nie był pewien nie mówiłby nic, czyli coś zasugerował więc może będzie ta upragniona parka:-D ale powiedział że potwierdzi na 99% na badaniu.

reklama
Iwonuś, jak będzie dziewczynka, to będziecie próbować dalej;))) Mój kuzyn ma już 3 córki i nie zamierza przestać starać się o syna;) Ale Trzymam kciuki, żeby był ten upragniony synuś:)

Ja dopiero co narzekałam na swojego maluszka,,że prawie co dwie godziny kuksańce dostaję a ponoć 20 godzin na dobę powinno takie maleństwo spać. A dziś dla odmiany rano kilka fikołków i do teraz smacznie spi:)

sis wiem,wiem,ale wiesz no taka wegetacja mnie nie bawi chciałabym iśc i wreszcie coś kupić sobie a nie czekać ,że może za miesiąc dwa będzie lepiej a wcale nie jest ale nieważne nie lubię się użalać ;)
Iwonuś aa no fakt ale czasem i druga córeczka tez może być kochana :tak: ja sie w sumie nastawiłam na córkę ale jak powie,że synek to też sie strasznie uciesze niech tylko mi powie,że zdrowe :-D pociesz się,że mój kuzyn ma 6 córek hihi i cus trafic nie mogą :-D
marzenka no ja mam powera ale leżę :-( zaraz muszę się szykować ,bo zanim włosy mi wyschną trzeba maszynke w ruch wziąć też hahaha
No moje dzis szaleje wyjątkowo jakoś rano Tomek przyłożył reke obudził mnie i mówi ale kopie i dodał pewnie się szykuje na wizytę hahahha

hej kochane

dodi sto lat, sto lat, na szczęście nie słychać jak śpiewam, bo strasznie fałszuję... ;-)
orchidea, psota - kciuki już zaciśnięte za wasze wizyty
sestina super, że z malutką wszystko dobrze, ja też zawsze po wizycie jestem bardzo happy i nie mogę przestać się uśmiechać jak głupi do sera
malinkaizi witaj

a nie wiecie co u Danuśki? dawno się nie pokazywała, wyjechała gdzieś?

a ja chciałam się poskarżyć, bo byłam wczoraj na wizycie u mojej gin - takiej standardowej i niestety nie zrobiła mi usg, bo ona sprzęt ma niezbyt dokładny i ciągle nie wiemy....aaaaaa
termin mam na 5 lipca, a dowiem się na końcu, wy już wszystkie wiecie....:wściekła/y:a kolejne usg mam za prawie dwa miesiące...
zastanawiam się czy nie iść dodatkowo, na 3 D... Sestina, ty chyba miałaś teraz? jakie wrażenia? bo ja też mam łożysko z przodu, więc nie wiem, czy warto...

Pippi dziekujemy ale puść je jeszcze hahaha bo Ci kostki zbieleją :-D to do bani troszkę z tym USG ale nie martw się ja też nie wiem co mam a jak mi dzis dzidzia zrobi psikusa to czekanie do kwietnia będzie :-D
Malinkaizi moja siostra też niedawno drugą urodziła i szwagier i ona są przeszczęśliwi :-D
Właśnie cos dawno danusi nie było

reklama
Sis, ja wiem o co chodzi Słonko... ale będzie dobrze! Nie ma sytuacji bez wyjścia:)

Pippi, dziekujemy za kciukaski:*

Iwonuś, coś czuję, że u mnie tak będzie z dzieczynką;) Sami chłopcy sie u nas rodzą;) Teraz w naszej rodzinie są 4 dziewczyny w ciąży, wszystkie mamy termin na lipiec i wszystkie będziemy miały chłopców;] No więc, jako, że ja zawsze chciałam mieć trójeczkę, to coś tak czuję, że będę miała trzech synów;]

Ostatnia edycja:
Do góry