reklama
Malinkaizi
Mama pięciu dziewczynek
Nie wiem jak reszta Polski ale Warszawa też zalana i tak jakoś zimniej przez to. Biedulka jesteś,że w łóżeczku leżysz mimo kiepskiej pogody Trzymam kciuki,żeby cię przynajmniej brzuszek przestał boleć:*
katerina84
Fanka BB :)
Hej dziewczyny :*:*:*
Trzymam kciuki za wizyty oczywiście, szkoda ze tak późno je macie bo juz sie nie moge doczekac wiadomosci - Psotka i Orchidea :-)
Mailuj moze niedługo wróci i napisze jak u niej :-)
Corin - ciesze sie ze synek lepiej, tylko patrzec i córa bedzie zdrowaiała
Dodi - wszystkiego naj naj naj
Trzymam mocno kciuki za Maqnio i przesylam buziaki i usciski :*
Malinkaizi - zycze symeczka ;-)
Emka juz uwierzylas w swoje szczescie, niedowiarku? Smigaj po te sukienki...
Tyle zapamietałam, sorki jesli cos pominełam
Trzymam kciuki za wizyty oczywiście, szkoda ze tak późno je macie bo juz sie nie moge doczekac wiadomosci - Psotka i Orchidea :-)
Mailuj moze niedługo wróci i napisze jak u niej :-)
Corin - ciesze sie ze synek lepiej, tylko patrzec i córa bedzie zdrowaiała
Dodi - wszystkiego naj naj naj
Trzymam mocno kciuki za Maqnio i przesylam buziaki i usciski :*
Malinkaizi - zycze symeczka ;-)
Emka juz uwierzylas w swoje szczescie, niedowiarku? Smigaj po te sukienki...
Tyle zapamietałam, sorki jesli cos pominełam
Wczoraj powiedziała mojej mamie,że myśle czy maleństwa nie dac do żłobka i nie iść do pracy matko kochana ale mnie opierdzieliła myslałam,że wyskoczy z tego telefonu No ale jak te ceny takie będą to ja nie wiem co dalej robić ciężko będzie jak cholera
Katerinka :*:*:* słonko no mój już od 14.30 przyjmuje,ale czekam na Tomka bo przecież nie ma mowy żebym sama pojechała no to czekam hahaha a że wieczorem więcej już ciężaróweczek jest u niego to tak późno wracamy
Katerinka :*:*:* słonko no mój już od 14.30 przyjmuje,ale czekam na Tomka bo przecież nie ma mowy żebym sama pojechała no to czekam hahaha a że wieczorem więcej już ciężaróweczek jest u niego to tak późno wracamy
Ostatnia edycja:
Corin
Mama Trójki :)
Czytam o tych cenach i oczy takie robię
Cukier u nas po 4,32 a mąka ziemniaczana, szczerze mówiąc nie wiem, bo często nie kupuję ale aż jutro zerknę... ale 7 złotych?? szok poprostu.
A ceny u nas wyzsze niz w Katowicach są, bo zerują też na turystach...
A ceny u nas wyzsze niz w Katowicach są, bo zerują też na turystach...
Iwonuś26
spełniona mamusia!!!
Hej dziewczynki :-) dawno mnie nie było ale miałam mnustwo pracy ponad to najazd rodzinki, także nie miałam czasu nawet poczytać co tam u was. Za tydzień mam badanie 3D już nie mogę się doczekać, a zarazem troszkę się boję...
reklama
Malinkaizi
Mama pięciu dziewczynek
Iwonuś26 w takim razie w przyszłym tygodniu i za ciebie będziemy mocno kciuki trzymać.