reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Kochane zmykam bo właśnie moja młodsza ze szkoły głodna wróciła a starsza próbny test szóstoklasisty pisała to pewnie też wykończona będzie idę im coś dobrego upichcić:) Trzymajcie się kangurki buziaczki:***

reklama
malinkaizi buziaki :*:*
psocia hihi to nieźle u mnie znów praktycznie same dziewuszki się rodzą,ale u Tomka w rodzinie jak liczylismy to malutko jest dziewczynek ,ale powiem Wam,że no wiem ,że to niemozliwe już ale chciałabym żeby lekarz mi dzis powiedział "będą bliźniaki" :zawstydzona/y: tak zawsze chciałam bliźniaki ...

Wpadlam was podczytac tylko. Gotuję obiady na tydzień, żeby rodzinka miala co jeść jeśli pojadą. Jak nie pojadą, nie bede musiała gotować w przyszłym tygodniu, więc nie ma tego złego co by na dobre nie wyszlo ;-)

Dziewczyny, na która dziś macie to usg?

Malinkaizi, trzymaj się cieplutko:) Smacznego obiadku:)

Sis, oooo z bilźniakami, to dopiero by było... hehe;) Ja nigdy nie chciałam mieć blixniakow, zawsze mi się wydawało, że lepiej być jedynym w swoim rodzaju;)

Iwonuś, no wiem;) ale nawet jesli, to faceci mają łatwiej w życiu;)

Corin, Orchidea ma na 18:00, a ja na 19:20:)

Marzenko, pewnie, że płeć jest nie istotna, najważniejsze, żeby zdrowe było:) Tak tylko sobie dyskutujemy;) A jak Twoje dziewczyny?

Corin, dziękujemy bardzo:* A Ty się, kochana, nie przemęczaj przy tym gotowaniu:)

Corin hihi no ja nie wiem o której tam wejdę :( ale postaram się jak najszybciej tutaj wrócić na forum i zdać relację co i jak
No dobra ja się biorę troszke za szykowanie ,,,,

reklama
Cześć Dziewczyny:-)
Ja już po państwowej wizycie. Osłabłam po prostu. Pani doktor pyta czy miałam połówkowe, ja mówię, że nie. Ona na to żebym poszła prywatnie po ma kiepskie usg i lepszego nie kupi:szok: Pogadałam sobie o limitach i podpuściałam lekarkę że to dziewczyna. A ona na to , że to na pewno chłopak. Zdrowy, serce w porządku. Także Marzenko wyślij mi adres na prw, szykuję paczkę.
Emkamek i Katerina dzięki za pamięć. Psotka trzymam @@@@. U mnie Nika chora, na razie chciała hamburgera z Maca dostała i przestała żygac. Wirus dziwny jakiś ;-)

Do góry