reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Pisze z KOMORKI więc może coś się przycieło :-) ją zjadlam trochę chipsow ale to nie to. Wychodzi na to że Maz ma zachcianki i mnie kusi bo ją to bym nic nie jadła a te granaty no kuszą

Ja tez jeszcze nigdy nie jadlam .... granatow ale wiecie co ... kupilam kiedys napisze fonetycznie liczi .... bo nie wiem jak siep isze... kupilam je w realu i .. .:/ sraczka jak nic ... nie wiem czy te owoce z reala to sa swieze ;/ A ja ide sie wyprac troszeczke :) :* postaram sie jeszcze cos napisac dzisiaj ale jak nie dam rady to do jutra :) Buziaki Ptysie

reklama
Ja też nie jadłam granatów, co więcej tego co piszesz Veronique liczi też nie, za to polecam kaki! Kupuję je w biedronce i kauflandzie ;) coś na bazie gruszki i melona, ale smaczne.

Hej dziewczyny. Jestem po wizycie. Szczęśliwa!!! Moje szczęście ma 1,2cm, jest to skonczony 7 tydzień, serduszko bije jak nalezy i wszystko jest w porządku. Wyniki badań w normie, wszelkie zkaźne ujemne. Termin mam na 9 lipca. Dziękuję za kciuki i wsparcie

reklama
Hej dziewczyny. Jestem po wizycie. Szczęśliwa!!! Moje szczęście ma 1,2cm, jest to skonczony 7 tydzień, serduszko bije jak nalezy i wszystko jest w porządku. Wyniki badań w normie, wszelkie zkaźne ujemne. Termin mam na 9 lipca. Dziękuję za kciuki i wsparcie

Kurde Ty mnie do zawału doprowadzisz,wizyta na 18 a juz 21 a Ty nic nie piszesz.Ale sie wkoncu doczekałam,i strasznie sie cieszę i ogromnie gratuluję.

Do góry