reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
A jak sie je te granaty?

Ja delikatnie nacinam skorkę (jak pomarańczę) a potem rozrywam po kawałku i wyjadam pestki :) Tylko uważaj, bo dojrzały granat przy rozrywaniu "wybucha" ;) tzn pestki wystrzeliwuja :)

tu masz zdjecie i opis Granat - właściwości Nawet nie wiedziałam że ma takie ( i aż tyle) właściwości i dla dzidzi też dobrze robi, wiec zamierzam sie objadać nimi aż mnie odrzuci ;)

A jak sie je te granaty? kiedyś oglądałam nigelle ta co gotuje i ona coś wystukiwała to to? ostatnio bylam w carrefour i nie było takich owoców chyba jutro do tesco się wybiorę :-) A Veroniq kotek sliczny aż mnie Urzekł :-)

A jak sie je te granaty? kiedyś oglądałam nigelle ta co gotuje i ona coś wystukiwała to to? ostatnio bylam w carrefour i nie było takich owoców chyba jutro do tesco się wybiorę :-) A Veroniq kotek sliczny aż mnie Urzekł :-)

A zlosliwy jak nic :) jadlam sobie moj przepyszny twarozek ze szypiorkiem ... i nie slyszalam ze wlazl na blat w kuchni a nie wolno mu tego robic skoczyl na lodowke i z lodowki prosto mi w talerz bo czemu nie ... :/ yhhh mam specjalny plyt do dezynfekcji blatow bo nie mam kuchni jako kuchni tylko z aneksem :/ i lazi mala menda wszedzie

Chyba sie nie doczekam na Wisienkę, zaczynam już odpadać. Mam nadzieję ze wszystko u niej w porzadku.
Zuzu - odpowiedziałam ci o granatach, ale nie wiem czemu wrzuciło mi odpowiedź na samą górę tej strony przed twoje pytanie...

Dobrej nocki i do jutra :)

reklama
Pisze z KOMORKI więc może coś się przycieło :-) ją zjadlam trochę chipsow ale to nie to. Wychodzi na to że Maz ma zachcianki i mnie kusi bo ją to bym nic nie jadła a te granaty no kuszą

Do góry