reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

ja chodze do mojego prywatnie i na ubezpieczenie i zawsze jest ok a ten szkoda gadac tylko kasa sie dla niego liczy:wściekła/y:

reklama
Sis, łatwiej powiedzieć, niż wykonać, tym bardziej po przejściach...

Anula, no tak to już jest, są normalni lekarze i Ci popierniczeni.

Ostatnia edycja:
Siostra wiem ale nasze nakręcanie tez powoduje nerwy ;) więc na spokojnie trzeba nam myśleć ,że jest dobrze przecież nie każdej z nas coś takiego się dzieje.Ja chodzę tyle codziennie i też nie wiem co mi lekarz powie,ale w głowie mam tylko to,że maluszek zdrowy i ,że szyjka też ok innego wyjścia nie widzę,musimy mysleć pozytywnie kurdeeeee
wydrusia uważaj na siebie w tej kąpieli :tak:
Anulka tak bywa no cóż są lekarze i "lekarze" ...

psota, orchidea dokladnie, kolezanka mi jeczy ze jak mozna na ubezpieczenie to czemu nie isc teraz juz nie poslucham...

Siostra, no racja. Muszę myśleć pozytywnie:) Mój synulek się właśnie obudził i zwiedza brzuszek;) Kocham to uczucie:) Słonko, co do tych rachunków, to wierzę, że znajdzie się jakieś dobre rozwiązanie:*

Anula, no ale widzisz jak to jest, my możemy sobie pozwolic na prywatne wizyty i szczerze mówiąc, to mnie jest obojetne ile za tę wizytę zapłacę, ale są kobiety, którym nie pozostaje nic innego, jak chodzic na NFZ i muszą znosić te chamskie odzywki lekarzy! Wkurza mnie to, sama tego dośwaidczyłam w szpitalu, odnosili sie do mnie okropnie, dopiero, jak zapytali się o lekarza prowadzącego i usłyszeli nazwisko, to ich stosunek do mnie zmienił się o 180 stopni, a tak być nie powinno, każda z nas zasługuje na normalne traktowanie!!! Jestem Oburzona!

Ostatnia edycja:
ej wyobrazcie sobie, ze przyszedl koles z poczta bo mial jakis list polecony dla mojego D no i sobie poszedl. Po chwili znowu dzwoni domofonem i pyta, czy przypadkiem tu nie mieszka Magda ... bo oni maja na poczcie paczke i nie wiedzieli gdzie ja zaniesc :szok: :baffled: :wściekła/y: a ja sie pytam kolesia, jak to nie wiedzieliscie gdzie zaniesc, czekam na ta paczke juz od tygodnia, przeciez adres jest napisany!!!! a koles, no tak i o malo co jej nie odeslalismy. A ja : :szok:
gdyby odeslali ja mojej mamie to roztrzaslalabym im czaszki na tej poczcie, moja mama chyba 100 zl za sama przesylke zaplacila jak nie wiecej i jeszcze list polecony a oni nawet tej paczki z poczty nie ruszyli laskawie, bo chyba im sie 2 kg nie chcialo niesc :wściekła/y: debile, musza miec napisane na skrzynce kto mieszka bo inaczej ci paczki ani listu nie dadza, a gdybym wynajmowala to mieszkanie to co? nigdy nic bym nie dostala? ehh..,

reklama
Przeczytałam o Maqnio :( Brak mi słów, nawet nie umiem sobie wyobrazić jak bardzo jest tym wszystkim przerazona, jak sie denerwuje, jaka jest smutna.. Boze.. Tak mi przykro :( Ale w głebi serca czuję, że wszystko sie dobrze skończy, musi. Najgorsze, to tak jak któras z Was napisała, to ta bezradnosć. Bo i ona biedna nic nie może zrobić ani mi :(

Maqnio, badz dzielna i postaraj sie nie denerwować! Bedzie dobrze. Podobno "jesli czegoś goraco pragniemy, to cały wszechswiat potajemnie sprzyja naszemu pragnieniu". Ten wszechswiat to i my wszystkie, dlatego musi byc dobrze!

Nie pamietam juz co mialam wiecej napisac bo mysle tylko o tej sytuacji... :(

Do góry