reklama
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Nic idę się pucować pod prysznicem za niedługo wracam
Siostra wiem ale nasze nakręcanie tez powoduje nerwy więc na spokojnie trzeba nam myśleć ,że jest dobrze przecież nie każdej z nas coś takiego się dzieje.Ja chodzę tyle codziennie i też nie wiem co mi lekarz powie,ale w głowie mam tylko to,że maluszek zdrowy i ,że szyjka też ok innego wyjścia nie widzę,musimy mysleć pozytywnie kurdeeeee
wydrusia uważaj na siebie w tej kąpieli
Anulka tak bywa no cóż są lekarze i "lekarze" ...
wydrusia uważaj na siebie w tej kąpieli
Anulka tak bywa no cóż są lekarze i "lekarze" ...
Siostra, no racja. Muszę myśleć pozytywnie Mój synulek się właśnie obudził i zwiedza brzuszek Kocham to uczucie Słonko, co do tych rachunków, to wierzę, że znajdzie się jakieś dobre rozwiązanie:*
Anula, no ale widzisz jak to jest, my możemy sobie pozwolic na prywatne wizyty i szczerze mówiąc, to mnie jest obojetne ile za tę wizytę zapłacę, ale są kobiety, którym nie pozostaje nic innego, jak chodzic na NFZ i muszą znosić te chamskie odzywki lekarzy! Wkurza mnie to, sama tego dośwaidczyłam w szpitalu, odnosili sie do mnie okropnie, dopiero, jak zapytali się o lekarza prowadzącego i usłyszeli nazwisko, to ich stosunek do mnie zmienił się o 180 stopni, a tak być nie powinno, każda z nas zasługuje na normalne traktowanie!!! Jestem Oburzona!
Anula, no ale widzisz jak to jest, my możemy sobie pozwolic na prywatne wizyty i szczerze mówiąc, to mnie jest obojetne ile za tę wizytę zapłacę, ale są kobiety, którym nie pozostaje nic innego, jak chodzic na NFZ i muszą znosić te chamskie odzywki lekarzy! Wkurza mnie to, sama tego dośwaidczyłam w szpitalu, odnosili sie do mnie okropnie, dopiero, jak zapytali się o lekarza prowadzącego i usłyszeli nazwisko, to ich stosunek do mnie zmienił się o 180 stopni, a tak być nie powinno, każda z nas zasługuje na normalne traktowanie!!! Jestem Oburzona!
Ostatnia edycja:
ej wyobrazcie sobie, ze przyszedl koles z poczta bo mial jakis list polecony dla mojego D no i sobie poszedl. Po chwili znowu dzwoni domofonem i pyta, czy przypadkiem tu nie mieszka Magda ... bo oni maja na poczcie paczke i nie wiedzieli gdzie ja zaniesc a ja sie pytam kolesia, jak to nie wiedzieliscie gdzie zaniesc, czekam na ta paczke juz od tygodnia, przeciez adres jest napisany!!!! a koles, no tak i o malo co jej nie odeslalismy. A ja :
gdyby odeslali ja mojej mamie to roztrzaslalabym im czaszki na tej poczcie, moja mama chyba 100 zl za sama przesylke zaplacila jak nie wiecej i jeszcze list polecony a oni nawet tej paczki z poczty nie ruszyli laskawie, bo chyba im sie 2 kg nie chcialo niesc debile, musza miec napisane na skrzynce kto mieszka bo inaczej ci paczki ani listu nie dadza, a gdybym wynajmowala to mieszkanie to co? nigdy nic bym nie dostala? ehh..,
gdyby odeslali ja mojej mamie to roztrzaslalabym im czaszki na tej poczcie, moja mama chyba 100 zl za sama przesylke zaplacila jak nie wiecej i jeszcze list polecony a oni nawet tej paczki z poczty nie ruszyli laskawie, bo chyba im sie 2 kg nie chcialo niesc debile, musza miec napisane na skrzynce kto mieszka bo inaczej ci paczki ani listu nie dadza, a gdybym wynajmowala to mieszkanie to co? nigdy nic bym nie dostala? ehh..,
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Orchidea powróciłam
reklama
katerina84
Fanka BB :)
Przeczytałam o Maqnio Brak mi słów, nawet nie umiem sobie wyobrazić jak bardzo jest tym wszystkim przerazona, jak sie denerwuje, jaka jest smutna.. Boze.. Tak mi przykro Ale w głebi serca czuję, że wszystko sie dobrze skończy, musi. Najgorsze, to tak jak któras z Was napisała, to ta bezradnosć. Bo i ona biedna nic nie może zrobić ani mi
Maqnio, badz dzielna i postaraj sie nie denerwować! Bedzie dobrze. Podobno "jesli czegoś goraco pragniemy, to cały wszechswiat potajemnie sprzyja naszemu pragnieniu". Ten wszechswiat to i my wszystkie, dlatego musi byc dobrze!
Nie pamietam juz co mialam wiecej napisac bo mysle tylko o tej sytuacji...
Maqnio, badz dzielna i postaraj sie nie denerwować! Bedzie dobrze. Podobno "jesli czegoś goraco pragniemy, to cały wszechswiat potajemnie sprzyja naszemu pragnieniu". Ten wszechswiat to i my wszystkie, dlatego musi byc dobrze!
Nie pamietam juz co mialam wiecej napisac bo mysle tylko o tej sytuacji...