reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Anulka, no pewnie, że weź IOS, nie ma sensu ryzykować. Ja, Słońce, jestem w trakcie robienia doktoratu i też wzięłam sobie dziekanke, studia nie zając. Prowadzę tryb życia łóżkowo-kanapowy od 14 tygodnia ciąży i już mi uszami wychodzi, ale tak się wystraszyłam sytuacją Maqnio, że chyba z łóżka nie będę wychodzić...

Wydrusia, Ty też miałaś oszczędny tryb życia prowadzić przez te plamienia, prawda? Uważaj na siebie!!! Mnie brzuch nie boli, ale jak mam napad astmy, to mi twardnieje... Kurcze... dziewczyny, musi być dobrze, no!

Ostatnia edycja:
psota staram sie:-)wczoraj trafilam na okropnego lekarza na usg teraz juz bede chodzila tylko do mojego na usg prywatnie. Wchodze a lekarz do mnie po co przyszlam, mowie mu ze na usg bo minela polowa ciazy i chce spr czy wszystko dobrze a on to no dobrze pani sie kladzie. Robil usg z taka powazna mina i nic nie mowil,wiec pytam czy ok a on ze ciaza zywa i milczy o wszystko musialam wypytac na koniec powiedzial wage i dlugosc sam z siebie...ale na szczescie wszystko dobrze:-)

Kur... mać wróciłam już i doczytałam teraz o maqnio :no: co za lekarze debile jakby nie mogli jej od razu założyć tych szwów :angry: mam nadzieję i modle się ,że będzie dobrze wierzyć trzeba,że Róża będzie silna i poczeka z tym wyjściem na świat :happy:
psocia ale jak dwa razy pić ???? Ja raz będę piła no chyba,że za wyski cukier mi wyjdzie :baffled: odebrałam i ja wyniki w moczu nie mam białek ani innych tam tylko jakies śladowe składniki mineralne :crazy: hemoglobina 12,5 to chyba zła nie jest :nerd:

Kurka zmartwiła mnie Maqnio straszliwie :-( Ale bez paniki dziewczyny to nie jest zarażliwe! Bardziej zaszkodzi to doszukiwanie w sobie objawów! Bardziej dbajcie o siebie, to nie przelewki po 33 tygodniu poszalejemy ;-)
Corin z tą pyralginą to prawda:szok: Mam powiedziała mi, że była pewna, że ja o tym wiem i dlatego nie przyszło jej nigdy do głowy by mi mówić. Także uroczyście wywaliłam wszystkie lekarstwa właśnie. Wpadłam tylko na moment bo załatwiałam dalej. Byłam na moment z C w sklepie bo kupiłam sobie pas ciązowy i on jak zobaczył ceny powiedział, że osobiście będzie mnie do lumpa woził ;-) Póżniej wpadnę to doczytam resztę.

Anula, no to faktycznie, lekarz super... Właśnie dlatego zdecydowałam, że będę chodzić prywatnie do gina.

Sis, no piję od razu 75, a nie 50 i jak coś to jeszcze 75. U mnie hemoglobina 11,6...

Ostatnia edycja:
reklama
kurcze te wyniki czym dzidzia większa to i niższe mam ale ostatnio miałam 12.8 także duzo nie spadło ciekawe co mi lekarz powie ... sis tak jak mailuj napisała nie nakręcaj się,że kaszlesz to i Tobie coś się stanie tak myśleć nie można :wściekła/y: zawsze trzeba wierzyć,że jest dobrze i tak zostanie !!!!!!
Kurde a ja dziś przyszłam no i ze światła przyszedł rachunek a kasę z wypłaty mamy juz,że tak powiem podzieloną bo inaczej jakbysmy szaleli to byłoby kiepsko i rozliczenie przyszło mi za cały rok za prąd normalnie nie wiem co my zrobimy :(:(:(

Do góry