reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

witam
trzymamy kcuki za moqnio musi i na 100 % bedzie ok. pozdrówcie ją dziewczyny również ode mnie . moim zdaniem szew nie jest najgorszym rozwiązaniem . sporo moich koleżanek miało i dzieki temu dotrzymało do bezpiecznego czasu. najwazniejsze że jest pod stałą opiką lekarską. mijmy nadzieję ze wiedzą co robią.

reklama
Hej ranne ptaszki...
Aż mnie przeszly dreszcze jak doczytałam o maqnio.. biedna, ale musi być dobrze, wszystkie tu trzymamy za to kciuki przecież.. ona jest w tym samym tyg co ja, jejku wyobrażam sobie jak ona się czuje z ta wiadomościa.. buziaki dla niej..

Ja dziś sie czuję o niebo lepiej w nosie już nie mam tak gorąco, jedynie troszkę smarcze, ale gnatki przestały boleć..

mailuj jestem pewna, ze te paki to są własnie od ludzi szperajacych po lumpa=kach..albo mieszkajacych gdzies w anglii i tam kupują używki..no ale czasami warto..ja narazie nie kupie juz paki z neta, może jak mała będzie miała ze 3 miesiące to kupie już wiekszą rozmiarówkę, bo na razie mam dosyć małych ubranek..no i teraz mam czas żeby sobie latać po lumpach, a potem może być gorzej:)

popijam herbatke z malinami..zaraz coś zjem bo chyba mi apetyt wrócił, bo wczoraj coś go nie miałam..

wydrussiu i veronique - przekażcie gorące uściski maqnio, no kurczę najgorsza jest ta nasza bezradność w takich sytuacjach -bo co możemy, tylko wspierać ją psychicznie i trzymać kciuki... ale wierzę, że to też pomaga
no i mieć nadzieję, że tak jak piszecie, jest w dobrych rękach...

Witajcie Kochane!

Odebrałam dzisiaj wyniki badan, mam wysokie leukocyty i bakterie w moczu... super...

Małgosia, witaj! :)

Wydrusia, Balkan, trzymam kciuki:) Wydrunia, nie denerwuj się kochana, wiem, że łatwo powiedzieć, ja też panikuje, ale będzie dobrze:*

Corin, dobrze, że z synkiem już lepiej. Szczęśliwych i pięknych kolejnych 20 tygodni!

Oleńka, kciukaski zaciśnięte:)

Orchidea, co do glukozy, mój gin od razu kazał mi zrobić 75, bo po co pić to dwa razy;) Buziam Sis:***

Jej!!! Biedna Maqnio! No ale musi być dobrze! Będzie! Jak mi smutno…;(

Kurcze, ja mam napady kaszlu ze względu na astmę, już się zaczęłam teraz bać…

Anula, masz rację, mi też w szpitalu kazali leżeć i odpoczywać... heh...

Ostatnia edycja:
Psota wlasnie zamiast od razu zalozyc passer albo szwy czekaja, ja tez zyje w strachu zoabzce w pt, tak ich obochodzi mowia lez a nie biora pod uwage ze to czesto nie pomaga:wściekła/y:

Anula, ja mam wizytę w czwartek i też juz jestem cała w nerwach... Co za ludzie no! Modlę się, żeby bylo dobrze! heh...:(

reklama
Anula, ja mam wizytę w czwartek i też juz jestem cała w nerwach... Co za ludzie no! Modlę się, żeby bylo dobrze! heh...:(
bedzie dobrze;*ja dodatkowo chodze na zajecia w sumie nie duzo ale zawsze i boje sie jak cholera, zobacze w pt najwyzej pojde na indywidualne...

Do góry