reklama
Anula1989
Fanka BB :)
olenka cale szczescie ze wrocilas:-)ja studiowalam w miescie w ktorym moj konczyl technikum, chodzilam codzienie kolo internatu w ktorym mieszkal, okazalo sie ze mamy wspolnych znajomych a nie poznalismy sie i dopiero gdy poszedl na studia do innego miasta poznalam go, wtedy rzucil studia i przyszedl na nowe do miasta w ktorym ja studiuje i on konczyl technikum;-)ja bylam po 3 lenim zwiazku i nie chcialam nowego ale uparl sie i sie udalo;-)
olenka z Chelma na wschod od Lublina;-)
olenka z Chelma na wschod od Lublina;-)
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Oleńka trzymamy kciuki :** buziolki
Veronique1986
Dziewczyny nie mam dobrych wiesci Maqnio napisala mi smsa iz jest po USG szyjka sie jeszcze bardziej skrocila , albo zaloza jej szew albo wywioza do szpitala do Bydgoszczy . Z zalozeniem wiaze sie niestety bardzo potezne ryzyko poniewaz ingerencja chirurgiczna czesto konczy sie ale nie musi porodem KUZWA !!!
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
U maqnio pogorszenie jest załamana
reklama
Veronique1986
Kurcze postaram sie dowiedziec od tej mojej szwagierki ... ona lezala w Bydgoszczy ... z podobna sytuacja ... ale no nie musi sie to tak rozwiazac od razu :/ kurde . Tyle lekow co ona bidna dostawala teraz ii wszystkoo Emka wiesz co jak ja z nia rozmawialam to ponoc najgorszy byl ten przedluzajacy sie Kaszel ktory doprowadzal do skurczy i przez to szyjka sie skracala