reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
olenka cale szczescie ze wrocilas:-)ja studiowalam w miescie w ktorym moj konczyl technikum, chodzilam codzienie kolo internatu w ktorym mieszkal, okazalo sie ze mamy wspolnych znajomych a nie poznalismy sie i dopiero gdy poszedl na studia do innego miasta poznalam go, wtedy rzucil studia i przyszedl na nowe do miasta w ktorym ja studiuje i on konczyl technikum;-)ja bylam po 3 lenim zwiazku i nie chcialam nowego ale uparl sie i sie udalo;-)
olenka z Chelma na wschod od Lublina;-)

Dziewczyny spadam do lekarza. Ale powrócę za niedługo do mojego kanapowego trybu życia i na pewno się odezwę. Trzymam kciuki za wszystkie mamuśki, które mają dzisiaj usg. Do zobaczenia

Dziewczyny nie mam dobrych wiesci Maqnio napisala mi smsa iz jest po USG szyjka sie jeszcze bardziej skrocila , albo zaloza jej szew albo wywioza do szpitala do Bydgoszczy . Z zalozeniem wiaze sie niestety bardzo potezne ryzyko poniewaz ingerencja chirurgiczna czesto konczy sie ale nie musi porodem :( KUZWA !!! :(

reklama
Kurcze postaram sie dowiedziec od tej mojej szwagierki ... ona lezala w Bydgoszczy ... z podobna sytuacja ... ale no nie musi sie to tak rozwiazac od razu :/ :( kurde . Tyle lekow co ona bidna dostawala teraz ii wszystkoo Emka wiesz co jak ja z nia rozmawialam to ponoc najgorszy byl ten przedluzajacy sie Kaszel ktory doprowadzal do skurczy :( i przez to szyjka sie skracala

Do góry