reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
kurcze szkarlatyna jeszcze lepiej :baffled: no widzisz ale ta moja ma 7 latek to już nie taki niemowlak a cholera wie tyle tych choróbsk nawyłaziło,że szlak człowieka trafia i czasem nie wie jak dziecku własnemu pomóc :(:(
Teska pisaj z nami a nie czytasz cholerko :D:D
Oleńka ooo to w sumie nie tak daleko :D
Ja ide sie szykować i spadam do banku i po wyniki :*:*:*:* zajrze później kochane :*

Oleńka, lubię tarnowskie góry :-) Mamy tam kilkoro znajomych ;-)

Ja wlasnie dopijam inkę i obiad juz mi się gotuje :szok: Tyle nie spałam w nocy, myslalam że będę dzis nie do zycia a tu proszę, latam dziś jak nakręcona... Jestem już po zakupach, po wizycie u księgowej i pranie mi sie kończy prać, normalnie w szoku jestem :-D Może właśnie zaczęła mi się ta "lepsza" połowa ciąży? :-)

Ostatnia edycja:
Wszystkie Wasze zyczenia zrobilam zrzut ekranu ... :) wgralam do telefonu przerobilam na wieksza czcionke i wyslalam Maqnio ... :) BARDZI SIE wzruszyla i kazała Was wszystkie WYSCISKAC z calych sil i jest bardzo wzruszona ze o niej pamietacie !!! :)
Buzi w brzusi

Też bardzo lubię moje miasto- jest takie mało "śląskie":-)! Po studiach bardzo chciałam zostać w Opolu, ale teraz nie żałuję, że wróciłam do domu, bo wtedy nie poznałabym mojego ukochanego mężusia:-D!

reklama
Do góry