reklama
kurcze szkarlatyna jeszcze lepiej no widzisz ale ta moja ma 7 latek to już nie taki niemowlak a cholera wie tyle tych choróbsk nawyłaziło,że szlak człowieka trafia i czasem nie wie jak dziecku własnemu pomóc
Teska pisaj z nami a nie czytasz cholerko
Oleńka ooo to w sumie nie tak daleko
Ja ide sie szykować i spadam do banku i po wyniki :*:*:*:* zajrze później kochane :*
Teska pisaj z nami a nie czytasz cholerko
Oleńka ooo to w sumie nie tak daleko
Ja ide sie szykować i spadam do banku i po wyniki :*:*:*:* zajrze później kochane :*
Corin
Mama Trójki :)
Oleńka, lubię tarnowskie góry :-) Mamy tam kilkoro znajomych ;-)
Ja wlasnie dopijam inkę i obiad juz mi się gotuje Tyle nie spałam w nocy, myslalam że będę dzis nie do zycia a tu proszę, latam dziś jak nakręcona... Jestem już po zakupach, po wizycie u księgowej i pranie mi sie kończy prać, normalnie w szoku jestem Może właśnie zaczęła mi się ta "lepsza" połowa ciąży? :-)
Ja wlasnie dopijam inkę i obiad juz mi się gotuje Tyle nie spałam w nocy, myslalam że będę dzis nie do zycia a tu proszę, latam dziś jak nakręcona... Jestem już po zakupach, po wizycie u księgowej i pranie mi sie kończy prać, normalnie w szoku jestem Może właśnie zaczęła mi się ta "lepsza" połowa ciąży? :-)
Ostatnia edycja:
Veronique1986
Fanka BB :)
Wszystkie Wasze zyczenia zrobilam zrzut ekranu ... wgralam do telefonu przerobilam na wieksza czcionke i wyslalam Maqnio ... BARDZI SIE wzruszyla i kazała Was wszystkie WYSCISKAC z calych sil i jest bardzo wzruszona ze o niej pamietacie !!!
Buzi w brzusi
Buzi w brzusi
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Teśka tak ja Kochana i Balkan dziękujemy za pamięć:* Maqnio i Różyczka również przesyłają najserdeczniejsze życzenia z okazji Naszego Święta
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Anulka ja na początku ciąży wcinałam makrelke
reklama