reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

wydrusia a moj tak kopie az mi brzuch skacze:-Dw koncu kawal chlopa;-)zjadlam na sniadenie 4 tosty kurcze ale mam spust na koniec bede wielka jak wieloryb:-D

reklama
Jestem z Górnego Ślaska. I czuję już od 2 tygodni, że z moim rosnącym brzusiem coś jest nie tak, ale do tej pory szyjka jest ok, a podobno to najważniejsze.

Wszystkiego najlepszego Kobietki.
Anula źle zrozumiałaś. Najpierw robisz 50 mg glukozy, jak wyjdzie źle to wtedy przychodzisz drugi raz na 75 mg i robisz po godzinie i potem po dwóch.

olenka bedzie dobrze, ja nie mialam zadnych objawow, skurczy, twardniejacego brzucha a szyjka mi sie skrocila:-(
orchidea gdybym wiedziala a tu kurcze taka meka, no nic jakos poszlo pozniej jadlam jak glupia:-D bo wstalam o 5 a zjadlam po 10.
elzbieta dobrze zrozumialam, ja juz bylam u mnie od razu robia 75 i czeka sie 2 godz:wściekła/y:wiem bo w pt byla zwymiotowalam i udalo sie wczoraj. Nie wiedzialam ze roznie robia, myslalam ze wszedzie zmienili na 75 a to dziady tyle sie meczylam przez ich zmiany

Ostatnia edycja:
Oleńka jak czujesz,że chcesz iśc do innego to idź przecież nie zaszkodzi taka wizyta a może pomóc ;) ale na pewno jest wszystko ok :*
ela no właśnie ja mam mieć 50ml a dziewczyny nie wiem czemu od razu miały 75ml hmm nie mam pojęcia do czego lub kogo to zależy

Oleńka, no to razem z Orchidea i Marzenką, jesteśmy we cztery sasiadkami :-) Uchyl rąbka tajemnicy z jakiego miasta piszesz do nas :-) Ja wprawdzie siedze na śląsku cieszyńskim, ale wcześniej mieszkalam w Katowicach, więc się poczuwam ;-)

Dzięki dziewczyny za cieple słowa dot. Sebka

Kkasiulka, nie pocieszyłaś mnie z ta swińską grypa... Chociaż powiem wam, że troche zaczęłam spuszczać z tonu, bo Mlody jakby mniej gorączkuje (ma cały czas w granicach 37), gdyby to była angina to temperatura spadałaby na chwilę do 38 a potem fru spowrotem do 40...
Martwi mnie tylko fakt że w sobote dzieciaki z małżem mają jechac na narty na cały tydzień. Oby sie Młody wykaraskał z tego

Orchi, dzięki za życzonka, faktycznie mam dziś półmetek - tak na to czekalam i przeoczylam :-D Tak więc kawusia/herbatka/soczek dla wszystkich (co tam chcecie ;-)

Co do pyralginy, któraś z was się dziwiła że jest na receptę. Czopki i ampułki są na receptę na 100%, nie wiem jak tabletki.

Oleńka trzymam kciuki za dzisiejsza wizytę, napewno wszystko będzie dobrze.

Trzymam tez za wszystkie dziś wizytujące. :-)

Ostatnia edycja:
Corin to ja herbatkę biorę hahaha :-D No pewnie,że sąsiadka jesteś !!!! A tak wogóle to może to 3ydniówka tzw hmmm moja chrześnica miała niedawno wieczorem temperatura 39stopni później spadała troszke a za dwa dni miała buźkę wysypaną i nózki przyjechała pani doktor i powiedziała,że to własnie 3dniówka a ja myslałam,że to tylko u niemowlaków się zdarza hmmm

orchidea, tez mi się wydaje ze 3dniówka tylko u maluszków jest. Tu mnie koleżanka pociesza że to jeszcze szkarlatyna może byc (podobno panuje u nas) Jak sie mlody zrobi malinowy jutro w buzi, będzie wiadomo co i jak... ale wtedy nici z nart :-(

reklama
Witam Olenke i Małgosie w naszym gronie:)tak ostatnimi dniami to sie jakos nie udzielam tylko czytam:nerd:.trzymam mocno kciuki za dziewczyny ktore maja dzis usg juz zapomnialam kto chyba wydrusia i ktos jeszcze(ach ta skleroza),Olenko napewno wszystko bendzie dobrze trzymaj sie;-)no to tak w skrocie bo bym nie dala rady napisac nawet po krotce na te tematy ktore omawiacie jak znikam z forum:rofl2:

Do góry