reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

witam brzucholice:-Dwstalam juz z godz jak nie wiecej bo moj chodzil zbieral sie na zajecia, a tak spac mi sie chce bo caly tydz wstawalam 6 albo 5:wściekła/y:
Wszystkiego najlepszego kobietki;*;*;*:-)
corina mam nadzieje ze mlodemu lepiej bo jeszcze nie czytalam co pisalyscie...zaraz nadrobie;-)
chyba elzbieta pisala ze robi sie najpierw glukoze 50 a po godz 25 tak bylo kiedys teraz od razu 75 przynajmniej u mnie tak jest
witam malgosiu:-)coraz wiecej nas jest:-D
wydrusia, balkan trzymam kciuki za wizyty:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Corin - mnie juz dawno pediatra mówiła, jak ja byłam gówniarą, że mam się trzymać od pyralginy z daleka. I dobrze Ci lekarz powiedział, żeby dawać dwa leki na zmianę - Ibubrofen na przemian z paracetamolem. W połowie lutego jak wszyscy chorowaliśmy miałam tak samo robić Majeczce. I wszyscy mieliśmy taką wysoką gorączkę - Marcin od soboty do wtorku prawie 40stopni, ja dwa dni, Maja dwa albo trzy. Taki wirus panuje. Słyszałam, że tak sie objawia ta świńska grypa, nie jest groźniejsza od normalnej - ma sie po prostu bardzo wysoką temperaturę, trzeba to wyleżeć, odpocząć. I zbijać. Chłodnymi okładami, lekko chłodniejszą kąpielą - czyli jak Sebastian ma 40 stopni, to prysznic najpierw 40 a potem 39. Ja nogi sobie polewałam chłodniejszą wodą, temp spadła o 5 kresek. Ale obniżanie ma sens dopiero po wzięciu tabletki, jak temp rośnie, to okłady czy kąpiel nic nie pomoże.

Mnie boli gardło, a od dziś mam wazny audyt, w przyszłym tygodniu wyjeżdzam na kilka dni do Austrii, służbowo....zazdroszczę tym kobietom, które mogły sobe pozwolić na zwolnienie......

Hej Babiszonki:*
Wszystkiego dobrego Brzucholinki :-) oby nasze maluszki rosły zdrowo :-)

Psocia dopiero ta godzina a ja już w nerwach :-(
Pippi Anulka dziękuję bardzo :*** oby było wszystko ok :-)
Corin świetne to :)

Ostatnia edycja:
Anulka :*:* ja będę piła 50ml :-D i czekała godzinkę tylko
Kkasiulka to nie możesz kochana iść na zwolnienie ???
wydrusia no i czemu się denerwujesz ??? Przecież dzidzia się zdrowo chowa w brzuszku :*
Matko a mi przyjacióła z Radomia sms wysłała z życzeniami na 8marca co za los żeby kobity same sobie składały życzenia hahaha

Ostatnia edycja:
Aaaaa :-( no to lipa kurcze,ale mam nadzieję,że niedługo odpoczniesz od pracy i będziesz tylko patrzyła na brzuszek i słoneczko za okienkiem :*:* :tak:

Witam wszystkie dziewczęta i ich ukochane brzuszki. Wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta!!!! Idę dzisiaj na konsultacje do innego ginekologa z tym moim twardniejącym brzuszkiem. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok z moją szyjką. Powiem Wam, że bardzo się stresuję.Trzymajcie proszę kciuki!!!!

wydrusia jasne ze bedzie dobrze;-)
orchidea kurcze to niesprawiedliwe ja sie meczylam z tym 2 godz:wściekła/y:
olenka spokojnie,trzymam kciuki:tak:ja na twardniejacy brzuch mam nospe

reklama
Oleńka :* no jeśli słonko czujesz,że coś jest nie tak idź do innego ginekologa,z szyjką napewno będzie dobrze nie martw się ;)
&&&&&&&&&&&& zacisnięte :D:D będą
A skąd ze śląska jesteś ?? i czy wogóle górnego :D ?
Anulka widzisz trzeba było do mnie przyjechać :tak: :* no ja wczoraj się dowiedziałam też na morfologii jak byłam właśnie o 11.00 mam wyniki muszę iść i do banku jeszcze ...

Do góry