reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Zachwala bo zaprasza do Koszalina. Zaczęłam gotowac z nudów. Nie umiem się przestawić, jeszcze 2 tygodnie temu pracowałam na dwóch etatach, z tego jeden jako dziennikarka czyli 24/h, a teraz siedzę ciągle w domu. Nic to założe bar dla potrzebujących :-)

Zachwala bo zaprasza do Koszalina. Zaczęłam gotowac z nudów. Nie umiem się przestawić, jeszcze 2 tygodnie temu pracowałam na dwóch etatach, z tego jeden jako dziennikarka czyli 24/h, a teraz siedzę ciągle w domu. Nic to założe bar dla potrzebujących :-)

O tak... informuj nas o swoich ... nowinkach kulinarnych :) ale ten smalec kurde skad ja teraz wezme :/ ja moge poczestowac twarozkiem ze szczypiorkiem i smietanka :)

mailuj troszke za daleko mieszkasz ale gdyby było bliżej juz bym się smalcem zajadała:-D
Ja dziś piekłam faszerowane papryczki z mięsem mielonym,pieczarkami,natką pietruszki plus przyprawy... zostało troszke farszu więc dorobiłam jeszcze klopsiki w sosie pomidorowym...a to co sobie dziś podjadłam to poezja:szok:

mailuj troszke za daleko mieszkasz ale gdyby było bliżej juz bym się smalcem zajadała:-D
Ja dziś piekłam faszerowane papryczki z mięsem mielonym,pieczarkami,natką pietruszki plus przyprawy... zostało troszke farszu więc dorobiłam jeszcze klopsiki w sosie pomidorowym...a to co sobie dziś podjadłam to poezja:szok:

A co tam nie zaluj sobie ...za mna jeszcze kapusniak chodzi ...

Kobietki a chcialam zmienić temat ... apropo SEKSU jak to u Was teraz jest bo moja ginkapowiedziala ze w tak wczesnym okresie nie jest wskazane bo moga sie nasilic bole brzucha jest jestem abstynentka .. no i niestety moj Ptys poki co tez

Kapuśniak..bigos..śledzie ..ogórki kiszone i reszta kwaśnych potraw moze dla mnie narazie nie istniec na samą myśl dostaje gęsiej skórki:eek:owoców też nie mogę..hmmm zupy bym jadła typu grochówka,krupnik itd.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam!

Chciałam się przedstawić - mam na imię Paulina i właśnie dzisiaj dowiedziałam się że jestem w ciąży z drugim dzieckiem. Na chwilę obecną termin wyliczyłam sobie na 26 lipca ale u lekarza jeszcze nie byłam więc termin do zmiany.
Heh przyznaje że jestem jeszcze troszkę oszołomiona... ale bardzo szczęśliwa bo moja Maja będzie miała rodzeństwo.
Pozdrawiam Was wszystkie.

Do góry