Veronique1986
Fanka BB :)
To samo chciałam napisać, a nie tylko zachwala i zachwala...
Swoją droga nie jadlam jeszcze smalcu z jabłkiem
Kurka wodna ja tez nie jadlam smalcu z jablkiem ale takim slaec ii ogorek kiszony ojoj azz slinka leci
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To samo chciałam napisać, a nie tylko zachwala i zachwala...
Swoją droga nie jadlam jeszcze smalcu z jabłkiem
Zachwala bo zaprasza do Koszalina. Zaczęłam gotowac z nudów. Nie umiem się przestawić, jeszcze 2 tygodnie temu pracowałam na dwóch etatach, z tego jeden jako dziennikarka czyli 24/h, a teraz siedzę ciągle w domu. Nic to założe bar dla potrzebujących :-)
mailuj troszke za daleko mieszkasz ale gdyby było bliżej juz bym się smalcem zajadała
Ja dziś piekłam faszerowane papryczki z mięsem mielonym,pieczarkami,natką pietruszki plus przyprawy... zostało troszke farszu więc dorobiłam jeszcze klopsiki w sosie pomidorowym...a to co sobie dziś podjadłam to poezja